DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HÜDA PAR’dan Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

HÜDA PAR’dan Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

ABONE OL
10:34 | 05 Ağustos 2022 10:34
HÜDA PAR’dan Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve İl Teşkilatı üyeleri, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, kentteki basın kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında il teşkilatı üyeleri ile birlikte Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret etti.

Kendilerini ağırladığı için Nihat Aydın’a teşekkür eden İl Başkanı Gökhan, basının her dönemde farklı bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Şaban Gökhan, “Memleketin sorunları zaman zaman değişebiliyor. Her zaman diliminde farklı konu ve durumlarda kent için farklı sorunlardan bahsedebiliyoruz. Her zaman doğrulardan tarafız, doğru olmayan ve memleketin faydasına olmayacak gelişmelerin kentin gündemini meşgul etmesi taraftarı değiliz.

Halkımız mazlumdur, halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. O yüzden konuşulması gereken asıl sorunlar yerine suni gündemlerin edinilmesi memlekete faydası olmayacaktır.” dedi.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın ise gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduğunu belirtti. Aydın, basının özgür hareket edebilmesi ve sorunların gündeme getirilmesinin önemli olduğunu ve bu tabloyu oluşturmak için gayret ettiklerini söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.