DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı bağışları, Umut Kervanı Derneği’ne Emanet

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı bağışları, Umut Kervanı Derneği’ne Emanet

ABONE OL
23:38 | 07 Şubat 2023 23:38
HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı bağışları, Umut Kervanı Derneği’ne Emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük depremlerin ardından yürütülen yardım çalışmalarına HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı da katkıda bulundu.

Yaşanan depremlerin ardından tüm ülkede olduğu gibi Ağrı’da da Valilik koordinesinde yardım çalışmaları sürüyor. Yürütülen çalışmalara katkı sunmak amacıyla HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı üye ve gönüllülerinin bağışladığı yardımlar Ağrı Umut Kervanı Derneği’ne teslim edildi.

Yürütülen çalışma ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, “Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem malumunuz 10 ili etkiledi. Ciddi bir afet yaşanıyor, bu anlamda depremzedeler imtihan veriyor, onlarla birlikte bizde ciddi bir imtihan veriyoruz.

Umut Kervanı Vakfı’nın yürüttüğü yardım çalışmaları var, bizde HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı olarak üye ve gönüllülerimizin yardımlarını Ağrı Umut Kervanı Derneği’ne getirip teslim ettik. Kamyonetlerle merkeze gidiyor, inşallah bir tır dolusu malzemeyi yetkililer ile birlikte afetzedelere gönderecekler. Bu noktada halkımızın duyarlılığını arttırmasını talep ediyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.