DOLAR 32,3328 0.15%
EURO 35,1912 0%
ALTIN 2.241,54-0,08
BITCOIN 2098380-5,03%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hemşeri Dernekleri, Trabzon’da Konaklama Tesisi istiyorlar!

Hemşeri Dernekleri, Trabzon’da Konaklama Tesisi istiyorlar!

ABONE OL
14:35 | 24 Mayıs 2023 14:35
Hemşeri Dernekleri, Trabzon’da Konaklama Tesisi istiyorlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in de katılımıyla gerçekleşen  “Trabzon’daki Hemşeri Dernekleri buluşması“ büyük ilgi gördü.

Toplantıya Gümüşhaneliler Derneği  Başkanı Mürteza Eroğlu,  Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay, Giresunlular Derneği  başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile birlikte dernek yöneticileri katılım yaparak taleplerini ve sorunlarını dile getirdiler. Başkan ve yöneticiler belediye başkanlarına teşekkür ederek bu tür toplantıların daha sık aralıklarla yapılmasını da belirttiler.

Trabzon’daki hemşeri dernekleri buluşması toplantısında konuşan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, önemli bir sorunu gündeme taşıyarak destek istedi. Trabzon’da Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun ile birlikte Ağrı’dan gelip yerleşik hayat yaşayan binlerce vatandaş olduğuna dikkat çeken Külekçi, “Komşu illerimiz başta olmak üzere yurdumuzun farklı yerlerinden Trabzon’a şifa bulmak için gelen özellikle uzun süreli tedavi olmak zorunda kalan hasta yakınlarının konaklama sorununu çözmek için bütün hemşeri derneklerinin ortak kullanacağı konaklama tesisinin yapılmasını istiyoruz.

Gelen vatandaşlarımız burada huzur içinde ücretsiz yatabilsin bir tas çorba içebilsin. Hastane kapılarında koridorlarda araçların içinde vatandaşlarımız yatmakta. Büyük zorluklar yaşanıyor.  Bu tesis çok büyük bir kazanç olur.” dedi.

Bu talebe diğer dernek başkanları da tam destek verirken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da tesis için gerekli çalışmalara başlanacağını söyledi.


 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.