DOLAR 32,5625 0.03%
EURO 34,8662 -0.06%
ALTIN 2.431,120,07
BITCOIN 2105878-3,20%
Ağrı
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayaldi Savcı Sayan’la Gerçek Oluyor

Hayaldi Savcı Sayan’la Gerçek Oluyor

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Hayaldi Savcı Sayan’la Gerçek Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı  güzel olacak, Ağrı’nın yüzü gülecek diyerek yola çıkan Başkan Savcı Sayan, Ağrının yüzünü güldürmek için ekibiyle birlikte büyük bir çaba içinde olduğunu, gençlere ve spora nasıl gönül verdiğini,  dün gece Ağrı Spora düzenlenen destek  gecesinde hepimiz bir kez  şahit olduk.

Dün geceyi biraz konuşmak isterim;  3 saat gibi kısa bir zaman dilimde, yaptığı çağrılarla, kendisine ve Ağrı Spora  gönül veren dostları sadece Türkiye’nin dört bir yanından değil, tüm Dünya’da yaşayan Ağrılıları nasıl bir araya getirdiğini; gelen telefonlardan ve yapılan bağışlardan hepimiz görmüş olduk.

Başkan Sayan’ın işinin kolay olduğunu kimse söyleyemez; yıllardır hak ettiği hizmeti alamamış bir il Ağrı’mız… Evet sancıları çok, sıkıntıları çok, işsizlik diz boyu, gariplik çok, başkanımızdan ışık hızıyla tüm bunların çözülmesini bekleyen halkımız var.

Keşke öyle imkanlar olsa, zaman ve sabır gerek, başkana destek gerek , Savcı  Sayan ‘ın projelerini hayat geçirmesi için öncelikle bir alt zemin oluşturulması lazım, ön çalışmalar tetkikler lazım, işin erbabı proje çözümcüler lazım; her şeyden önce başkanımızın projelerini baltalamamak lazım!!!!!

Hepimiz bu ilde yaşıyoruz, kuş kanat çırpsa haberimiz olur. Başkan Sayan’ı halkının gözünde kötülemek için, sosyal medya hesaplarından yapılan haksız saldırılar, yaptığı işleri sabote etmek, başkana değil Ağrı’ya ihanettir, yapmayın!!!

Ağrımız güzelleşsin istiyoruz amma!!!  Bakın yeni yapılan laleli aydınlatmaları geceleri kıran zarar veren kim ya da kimler, bunlar içimizden biri ya da birileri ‘’Sizlere sesleniyorum! Ağrı düşmanları! Başkana değil Ağrı’ya zarara veriyorsunuz, ‘’O’’ kırdığınız  aydınlatmalarda herkesin hakkı var, birilerinin maşası olmayın vebal altına giriyorsunuz’’

Her ne kadar  yapılan işler baltalanmak, sabote edilmek istense de, Savcı  Sayan ve ekibi Ağrı için gece gündüz çalışarak en güzel cevabı veriyorlar.

Başkan Sayan seçim sürecinde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor, taksici esnafına modern taksi durakları yapacağını ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan ve biten Otogar Taksi Durağını gördük.  Geniş bir tabana yayılmış, içerisinde mescit, mutfağı,  lavabosu olan, dört mevsim taksicilerimizin rahat edeceği, eksi 40 ve +80 dereceye dayanıklı ve 50 metrekare kullanım alan olan son derece kullanışlı modern bir durak olmuş, diğer duraklarda hızla tamamlanıp esnafın kullanımına verileceğini biliyoruz.

Taşlıçay Deresi Islahı;Hayaldi Gerçek Oluyor!!!

Eskişehir’de Porsuk Çayının önceki halini pek çok kimse bilmeyebilir, ama şimdi ki hali, pek çok ilimize örnek olmuştur;Taşlıçay Deresinin Islah çalışmaları ivedilikle devam ediyor.İnşallah  çalışmalar bittiği zaman, Porsuk Çayı güzelliğinde halkımızın hizmetine sunulacak.

Taşlıçay deresi , Fırat Nehri kenarında, aileler çoluk çocuklarıyla  boş zamanlarını değerlendirecekleri farklı  sosyal  yapılara, yürüyüş yollarına , oyun alanlarına sahip olacaklar.

Her gün  bin, bin beş yüz vatandaşımızı makamında ağırlayan ve bundan asla yüksünmeyen Başkan  Sayan vakit buldukça,  gece gündüz demeden  hatta gecenin geç  saatlerine kadar çakışarak, yapılan işleri yerinde inceliyor, denetliyor ve talimatlarını veriyor.  Ağrı’nın yüzünün gülmesi , hayallerinin gerçek olması için gerçekten  üstün bir gayret sarf eden Başkan Sayan ve ekibine kalbi teşekkürler, her zaman yanınızdayız, dualarımız sizinde değerli başkan….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.