DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22760110,52%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fuat Erdem’in Kaleminden:Vaz Geçin Bu İşte, Ya Basın Birliğinden Ya da Yalandan

Fuat Erdem’in Kaleminden:Vaz Geçin Bu İşte, Ya Basın Birliğinden Ya da Yalandan

ABONE OL
10:43 | 10 Kasım 2019 10:43
Fuat Erdem’in Kaleminden:Vaz Geçin Bu İşte, Ya Basın Birliğinden Ya da Yalandan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın gündemini oluşturduğunu iddia eden basın birliği neden kendi yöneticisinin işten atılmasını gündeme taşımadı diye birden aklıma geliverdi. Bunu sadece ben değil tüm Ağrı halkı merak ediyor. Ağrı’da yolsuzluk ve haksızlıkla mücadeleyi sadece kendi tekellerinde göstermeye çalışanlar kendilerinden birine yapılan haksızlığı ve hukuksuzluğu gündeme taşımazken bana veya bir başka Ağrılıya yapılanını nasıl gündeme taşıyacak herkes bunu soruyor.

Aslında merak etmeye de gerek yok kaybolan itibarı kendilerine iftira atarak kazanmaya çalışıyorlar. Ama üzücü olan bunu yaparken Ağrı halkının zekasıyla alay etmeleri. Daha dün bir iftirada bana attılar neymiş efendim Ağrı kuşu adlı twitter hesabı bana aitmiş, gerçi kendilerine bile iftira atanların bana iftira atmalarını çok görmemek lazım. Öyle bir basın birliği ki başkanı beni telefonla aradığında neden böyle bir iftiranın bana atıldığını sorduğumda yapılan haberden bilgisinin olmadığını söyledi. Yalan yanlış yaptıkları bir haberi deve edip yapamadıkları haberleri gizlemeye çalışıyorlar. Eğer haberci olsaydınız Gürkan Güneş’in işten atılmasını haber yapardınız.

Kendilerini her fırsatta büyük ve öncü göstermeye çalışıyorlar ama o büyük genel kurullarından tek bir resim karesi bile basında servis edemediler. Gerçektende mesleklerinin büyük bir kısmını fotoğraf oluşturan basın mensuplarının birliğinin genel kurulundan tek bir fotoğrafın haberle birlikte paylaşılmaması nasıl açıklana bilir. Yoksa kağıt üzerinde bir genel kurul mu Ağrı halkına servis edildi.

Ya şu belge olayına ne demeli, kuruldukları günden beri belgemiz var diyip ortada dolaşıyorlar aylar oldu ortaya çıkan belge yok. Size söz yolsuzluk belgelerini çıkarın getirin en büyük desteği benden göreceksiniz. Siz belgemiz var derken dünyaya gelen çocuklar baba demeye başladı ama sizin belgelerden halen bir haber yok.

Başka bir konuda hep birlikten beraberlikten dem vuruyorsunuz ya neden mücadelenizi mevcut birlikleriniz ve cemiyetleriniz içinde vermek yerine zaten parçalanmış olan basını başka bir birlik kurarak iyice parçaladınız. Birliğe beraberliğe bu kadar önem verirken neden yerel seçimler öncesi il, ilçe ayrımı yaptınız. Şimdi herkes nifakçı, fitneci, siz iyisiniz öylemi. Herkese fetöcü yakıştırması yapıyorsunuz ya, neden güçlü olduğunuzu his ettiğiniz günden beri paralel gençlik, kadın ve basın yapılanması kurdunuz. Bu alışkanlık nereden geliyor. Öyle ki bunu Ak Parti teşkilatı içinde de yapmaya çalıştınız.

Bakın kardeşim siz önce kendi yöneticinize yapılan haksızlığa karşı durun, onlarca basın mensubun katıldığı ve basın birliği kongresi dediğiniz toplantıdan bir resim paylaşın, şu aylardır var dediğiniz belgeleri bi ortaya koyun, bakın o zaman analar ne yiğitler doğurmuş görürsüzü.

Bizlerde belge olduğu halde kimsenin hasiyeti şerefiyle oynamamak için bahsetmiyoruz tabi özel belgelerden bahsediyorum. Ya da bunu şantaj malzemesi yapmıyoruz. Belgelerle bize gelenleri nasıl terslediğimizi herkes çok iyi bilir. Ağrı halkının faydasına olan belgeyi anında yayınlarız. Belden aşağı bizim işimiz değil.

Size bir teklifim var.. Hep birlik, beraberlik istiyorsunuz ya gelin birlik olalım ve işe ilk olarak bir basın emekçisi olan kardeşimiz Gürkan Güneş’in işten atılmasıyla başlayarak Ağrı’daki tüm hukuksuzlukların ve haksızlıkların karşısında birlikte duralım, tabi belgeyle, tabi gerçek kimliğimizle. Ne dersiniz.

Son olarak Ağrı halkından ricam bunlara inanmamaları. Size bütün değerlerim üzerine yemin ederim ki bunlar iftiracı. Daha dün bana bir iftira attılar.

Vaz geçin bu işten. Ya yalandan yada basın birliğinden.

Dostça kalın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.