DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,920,21
BITCOIN 22839181,30%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fuat Erdem’in Kaleminden Kahraman Olmanın Yolu “Savcı’ya Vur”

Fuat Erdem’in Kaleminden Kahraman Olmanın Yolu “Savcı’ya Vur”

ABONE OL
11:48 | 17 Kasım 2019 11:48
Fuat Erdem’in Kaleminden Kahraman Olmanın Yolu “Savcı’ya Vur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne oldu da birden herkes barış elçisi kesildi, birden herkes huzur ister oldu, nasıl oldu da birileri bu şekilde partilerinin zarar gördüğünün farkına vardı.  Ben söyleyeyim. Çok uğraştılar ama başaramadılar, her saldırıları her iftiraları ile karşılarındakileri güçlendirdiler. Deşifre oldular yalan yanlış bilgi verdikleri ortak hesapları patladı. Kimisi günah çıkarma peşinde kimisi de suçüstü yakalanmanın psikolojisiyle daha saldırganlaşmış durumda. Bu kadar net.

Ama burada asıl enteresan olan Ak Partililerin telaşları. Herkesin ağzında parti zarar görüyor sakızı çiğneyip duruyorlar. Günaydın kardeşim 8 aydır senin partinin belediye başkanına adamlar yapmadıklarını bırakmadı belediye başkan yardımcıları, destek veren basın ve can siperane çalışanların aileleri haysiyetleri yerle bir edildi kılın kıpırdamadı. Tam partine zarar verenler  teşhir ediliyorken birden partinin zarar gördüğü aklınıza geliyor , çok ilginç. Yenimi aklınız başınıza geldi neden aynı duyarlılığı o zaman göstermedin. Savcı Sayan Ağrı Kafkas kartalını deşifre ettim dedikten sonra neden bazı kişiler telaşlandı, bir barıştan, bir huzur ortamından bahsetmeye başladı. Yoksa ucunda başka bir şey mi var. Neden 7 Haziran, 1 Kasım ve 24 Haziran seçimlerinde parti içi huzursuzluğu gidermek için bu gayreti göstermediniz. Şu bir haftada gösterdiğiniz gayretin yarısını önceden gösterseydiniz ne Patnos ne de Eleşkirt belediyesini kaybedilmezdi. Kazanma ihtimali olan Diyadin belediyesi kazanılırdı Bir olan Ak Parti milletvekili sayısı şu an ikiydi. Şimdi bakıyorum da tüm bu sonuçların sorumlusu olarak birkaç basın mensubu arkadaşımızı hedef göstermeye çalışanlar var, günah keçisi hazır kim güçsüzse ihale ona kalacak, yok öyle kardeşim kimse buna müsaade etmez.

Çok açık ki hatalarını şimdi başkalarını gerekçe göstererek telafi etmeye çalışanlar var. Belki de yüzü tutmuyordur.

Herkes o dönemlerde partiden umudunu kesmiş küçük olsun benim olsun mantığıyla hareket ediyordu ama şimdi durum öylemi, tabiî ki değil kabul etseniz de etmeseniz de Savcı Sayan ile birlikte Ak Parti bir çıkış yakaladı, 31 Marta kazanılan zafer yavaş yavaş hizmet olarak ta meyvelerini vermeye başladı.

Eskiler bilir, geçmiş dönemlerde de uzun süreler Ağrı siyasetini domine etmiş isimler olmuştu, şimdi sıra Savcı Sayan’ın gibi görünüyor, kim bilir belki ülke siyasetine yön verir. Savcı Sayan’ın bu özel durumu yüzünden insanlar Savcı Sayan’a saldırarak kahraman olacaklarını sanıyor, tabi kardeşim bende ezik olsam bu şansı değerlendirirdim 1 milyon takipçisi olan Savcı Sayan iyi ya da kötü benden bahseder de belki ünlü olurum. Size tavsiyem saldırmak yerine destek olunda memlekete bir katkınız olsun. Başkanı, Bakanı herkes Savcı Sayan’ı överken biz ona saldırıyoruz.

Ağrı valisi Süleyman Elban’a yaptıkları da dün gibi aklımızda, Allah’tan Savcı bey vali beyin imdadına yetişti de bu saldırıları bölüştü. Tek kişinin bu saldırıları kaldırması biraz zor.

Bakın kardeşim, huzur ve barış bunlara kast edenlerin görmemezlikten gelinmesiyle değil, bunların teşhir edilmesiyle mümkün olur. Tıpkı kanserli hücre gibi temizlemezsen bir gün bir daha harekete geçecektir.

Hele şu birkaç kısa reklam filmi ile Ağrı halkını etki altına alacaklarını zanneden zavallılar yok mu, onlarda            tam bir komedi. Neyse onu da başka bir yazıda anlatırım. Başka yazı demişken hemen söyleyeyim, bi bırakmadılar ki yerel gündemden başımızı kaldırıp birazda ülke gündemi ile ilgili yazalım. Hakkaten sıkıldım.

Dostça kalın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.