DOLAR 32,5804 0.03%
EURO 34,9330 0.08%
ALTIN 2.435,280,22
BITCOIN 21721660,14%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fırat Öztürk yetkililerden cevap bekliyor!

Fırat Öztürk yetkililerden cevap bekliyor!

ABONE OL
01:10 | 01 Eylül 2022 01:10
Fırat Öztürk yetkililerden cevap bekliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da 2014-2017 yılları arasında Tutak Belediyesi Başkanı olarak görevini icra eden Fırat Öztürk, dün olduğu gibi bugün de Tutaklı hemşerilerini düşünmeye devam ediyor.

Tutak halkına zamanında vaadedilen ve yerine getirilmeyenler için yetkililere sorularını yöneltti. Eski Başkan Öztürk, “Kıymetli Tutak halkı, öncelikle hepinizi saygı ile selamlıyorum. Hasbelkader ilçemize belediye başkanlığı görevi yaparak Tutak’ı dertlenmiş biri olarak, yetkililere halkımız namına sorular yöneltmek isterim;

1- Ağrı ilinin birçok ilçesine doğalgaz getirileceğine dair hükümet yetkililerinden sosyal medya paylaşımları yapıldı. 28.06.2022 tarihinde İl başkanı Halil Özyolcu Tutak ilçemizin de olduğu birkaç ilçeye doğalgaz geleceğini duyurdu. Bu manada Tutak özelinde;

* Doğalgaz yatırımı için çalışmalar ne zaman başlayacaktır?

* Mevcut ekonomik durumu ortada olan halkımız için doğalgaz geldikten sonra mesken içi proje vs. konusunda uygun fiyat ve taksitlendirme gibi kolaylıklar sağlanacak mıdır?

2- Yıllardır ölümlü kazalar yaşanan Ağrı-Tutak Karayolu’na alternatif çevreyolu yapılmaktadır. Bu manada hepimiz çevre yolunun faaliyete geçeceği tarihi beklemekteyiz. Çevre ilçeler içinde önem atfeden çevreyolu ne zaman faaliyete girecektir?

3- İşsizlik ile boğuşan ailelerin çocukları eğitim faaliyetlerine haliyle ilgi göstermekte zorlanmaktadır. Geleceğimizi şekillendirecek gençler bu olumsuz ortamdan etkilenip yanlış alışkanlıklara savrulabilmektedir. Bu manada gençleri kurtarmak için spor, sanat gibi alanlar önem arz etmektedir. İlçemizde güzide gençlerimiz Tutak Gençlerbirliği kulübünü ayakta tutmaya çalışmaktadır. Yetkililerin bu konuda olumlu bir girişimleri var mıdır?

Mahrumiyet yaşamak ve mazlum olmak ne halkımızın ne de ilçemizin kaderi değildir. Hizmet almak için iş başına getirdiğimiz yönetici arkadaşlardan bu bilinçle çalışmalarını istemek en doğal hakkımızdır.

Seçimden seçime sadece koltuk işgal etmekle değil hak talebini gür sesle ilgili makamlara iletip, halkı hakkı olan taleplerine kavuşturmak gerekir. Bu manada bu asil halkımız bilmelidir ki sahipsiz ve yalnız değildir. Haklı taleplerinin her daim savunucusu olacağımı bildirmek isterim ve bunun içinde makam değil halkını sevmek ve halktan biri olmakta yeterlidir diye düşünüyorum. Değerli Tutak halkına en derin saygılarımla.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.