DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3,82%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fırat Öztürk: ”İhmali olanları derhal istifaya davet ediyorum”

Fırat Öztürk: ”İhmali olanları derhal istifaya davet ediyorum”

ABONE OL
20:53 | 08 Kasım 2022 20:53
Fırat Öztürk: ”İhmali olanları derhal istifaya davet ediyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da 2014-2017 yılları arasında Tutak Belediyesi Başkanı olarak görevini icra eden Fırat Öztürk, yıllardır bitmeyen ve Tutak’tan geçen çevreyoluyla ilgili isyan etti.

Görev aldığı yıllar içinde de Ağrılı hemşerilerini düşünerek görevini icra eden Eski Başkan Öztürk, yıllardır bitmeyen ve bitmesi için de bir ilerleme kaydedilmeyen çevreyoluyla ilgili isyan ederek açıklamada bulundu.

Fırat Öztürk’ün açıklamasında, “Kamuoyuna en derin üzüntülerimle, aylar önce sosyal medya aracılığı ile memleketimizin kanayan yaralarını bir nebze duyurmaya çalışmıştım. Yine başlıklar halinde belirttiğim sorunlardan belki de en önemlisi Tutak ilçemizden de geçen çevre yolunun hızlıca yapılması idi. Maalesef ki malum olan gerçekleşti ve canlarımız elim bir kazaya kurban gitti. Peki buna yine mi kader diyeceksiniz?

Bazen bir açılış şovu yapmak için 1 yıllık işlerin 1 günde bitirildiği ülkemizde, 3 yılda bitirilmesi planlanan yol 7 yıldır neden bitmiyor. Bu 4 yıllık sürede yitip giden canların hesabını nasıl vereceksiniz? Bir talimat ve o talimatı verdirecek ilin siyasi aktörleri illa ki bir felaketi mi beklemeliydi? Şimdi bu canları nasıl geri getireceğiz, ocaklara düşen bu yangının üzerine nasıl bir açılış yapacaksınız?

Parti gözetmeden bütün siyasilere buradan çağrımdır eğer gerçekten derdiniz Ağrı ise herkesi duyarlılığa davet ediyorum. Dünkü kazanın yaşanmasında en büyük pay sahibi olan yetkililerin ihmalkarlığı acımızı kat be kat arttırmıştır. İhmalde payı olan kurum ve kuruluşların yetkilileri hemen istifa etmelidir.

Bu acının tesellisi tweet atmak, önlem istişareleri adı altında kameralara poz verip geçiştirmek değildir. İnsanların yüreğine ocaklarına düşen bu acıyı bu şekilde telafi edemezsiniz. İnsanlara hizmet götürmenin yanında en kutsal göreviniz olan yaşam hakkını, gücünüz ve sonsuz yetkiniz olmasına rağmen koruyamadınız. İhmali olanları bu acı ile samimiyetle yüzleşip derhal istifaya davet ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.