DOLAR 32,3737 0.16%
EURO 34,9798 -0.27%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22727680,00%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esenyurt’ta Taksi Durağına Pompalı Saldırıda 3 Ağrı’lı Taksici Hayatını Kaybetti’

Esenyurt’ta Taksi Durağına Pompalı Saldırıda 3 Ağrı’lı Taksici Hayatını Kaybetti’

ABONE OL
18:56 | 26 Eylül 2020 18:56
Esenyurt’ta Taksi Durağına Pompalı Saldırıda 3 Ağrı’lı Taksici Hayatını Kaybetti’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Esenyurt’ta  taksi durağında çıkan, yolcu alma verme kavgası pompalı tüfeğin patlamasıyla kanlı bitti.

Edinilen bilgilere göre daha önce saldırganla aralarında yolcu alma verme husumeti olan ve bir başka taksi durağında çalışan F.G., Y. D. ve Z.A.ile ismi henüz öğrenilemeyen bir taksici silahlı saldırıya uğrayan durağa geldiler. Durak’ta bulunan diğer taksicilerle, yolcu alma verme yüzünden taşlı sopalı kavgaya tutuştular, kavga esnasında bir kişi durakta bulunan taksicilerin üzerine elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı ve 4 kişiyi pompalı tüfekle yaraladı, pompalı saldırgan kaçarken, beraber geldiği F.G., Y. D. ve Z.A olayda yaralandı..

Pompalı saldırgan, silahı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Olay yerine çağrılan 112 ekiplerince, yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, yaralılar Esenyurt Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

Pompalı tüfekle ağır yaralan abi kardeş Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz ile diğer taksici Sinan Öztürk  hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatlarını kaybetti, Tahir Ç.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Karşı taraftan yaralanan F. G., Y. D. ve Z. A. ise Avcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay yerinden dehşet veren bir yeni görüntü ortay çıktı,telefonu ile kaydedilen görüntüde olayın şüphelisi olduğu ileri sürülen kişinin yerde ağır yaralı olan adamın üstünden arabayla geçmesi görülüyor.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.