DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420,48%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ersin Alpaslan sevenleri eşliğinde uğurlandı

Ersin Alpaslan sevenleri eşliğinde uğurlandı

ABONE OL
19:52 | 15 Mayıs 2022 19:52
Ersin Alpaslan sevenleri eşliğinde uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Ağrılı Ersin Alpaslan, İzmit’te son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının kurucularından, Kandıra Eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Batmaz’ın eniştesi, AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi, Kasır Kafe ve Kasır Fırın’ın sahibi, 4 çocuk babası Ersin Alpaslan dün hayatını kaybetti.

Kentteki Doğu kökenli vatandaşların ve İzmitlilerin yakinen tanıdığı, kentin sevilen ismi Ersin Alpaslan yaklaşık 3 aydır bel fıtığı rahatsızlığı sebebiyle ciddi sıkıntı yaşıyordu. Bayramdan sonra ameliyat olmasına karar verilmiş, Perşembe günü ameliyat masasına yatacaktı. Buna rağmen salı günü yapılan İzmit Belediye Meclis toplantısına terlik ve eşofmanıyla gelmiş, meclis toplantısını terk etmemişti.

İstanbul’daki Özel Medicana Hastanesi’nde önceki gün 6.5 saat süren zor bir ameliyatın ardından normal servise alınan, ameliyatının başarılı geçtiği açıklanan Ersin Alpaslan ne yazık ki vefat etti. Ersin Alpaslan’ın bu beklenmedik ölümü ailesini, dostlarını ve sevenlerini yasa boğdu. 

Ersin Alpaslan’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İzmit Yenişehir Mahallesinde bulunan Mithat Ağa camiinden kaldırıldı. Sevilen sima Ersin Alpaslan’ın cenazesine katılım ise çok yoğundu. Ağrı’dan da cenazeye katılan isimler oldu.

Ersin Alpaslan’ın cenazesine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, çok sayıda STK ve oda başkanı, Cumhur ve Millet ittifakları meclis üyeleri ve Ersin Alpaslan’ın çok sayıda yakını katıldı. Ersin Alpaslan cenaze namazının ardından kent mezarlığında defnedildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.