DOLAR 32,5136 -0.09%
EURO 34,9475 0.31%
ALTIN 2.432,310,39
BITCOIN 2078609-3,70%
Ağrı
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Erkay İnşaat’tan Yeni Konut Müjdesi

Erkay İnşaat’tan Yeni Konut Müjdesi

ABONE OL
17:46 | 17 Mayıs 2022 17:46
Erkay İnşaat’tan Yeni Konut Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut sıkıntısının çekildiği ilimizde yaptığı konutlarla ve kullanmış olduğu kaliteli malzemelerle Ağrılıları ev sahibi yapma yolunda önemli adımlar atan Ağrı’da inşaat sektörünün marka ismi Erkay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaya tarafından Fırat Mahallesinde Erkay Yapı 8. Etap konutlarına başlandı.

Ağrı’da modern kent mimarisine, şehrin coğrafi ve iklim koşullarına uygun yapı malzemeleri ile ömürlük diyebileceğimiz binalar inşa etmekte olan ve Ağrı’da konut sektörüne getirdiği yenilikler ile de bilinen Erkay İnşaat’ın yapmayı tasarladığı son etapta konut sektörü güncel teknolojisini takip ederek akıllı evler yapacağını açıkladı. Ağrı’ya ciddi katkılar sunacağını düşünülen bu konutlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen Ağrılı vatandaşlarımız, Fırat Mahallesi, Ağrı Barosu Karşısı, Sevgi Yolu yanında yapılan inşaat alanına ziyarette bulunabilirler.

Fırat Mahallesinde Erkay Yapı 8. Etap Konutları’nın bugün gerçekleştirilen temel atma törenine; Ağrı Barosu Başkanı M. Salih Aydın, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı M. Nuri Yıldız ve Ağrı Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Alpaslan, EDAŞ İl Müdürü Halil İbrahim Has, Avukat Orhan Turan, Vodafone Yetkili Bayisi Hikmet Çeçen, Çeşitli Kurum Müdürleri ve İş insanları katılım gösterdi. Temel atma törenin ardından düzenlenmiş olan yemek programında bütün misafirler de bulundular.

Özel Haber: Gözde Kuzucu

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.