DOLAR 32,5211 0.3%
EURO 34,5652 0.14%
ALTIN 2.494,360,47
BITCOIN 2044463-0,72%
Ağrı
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enes Balkoç’un ölümüne sebep olanlardan hesap sorulmadı!

Enes Balkoç’un ölümüne sebep olanlardan hesap sorulmadı!

ABONE OL
14:50 | 05 Mayıs 2023 14:50
Enes Balkoç’un ölümüne sebep olanlardan hesap sorulmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Ağrı ilimizde yol çalışması sonucu ihmaller sonucu oluşan gölete düşerek yaşamını yitiren 14 yaşındaki Enes Balkoç’un vefatının ardından yetkililerden herhangi bir açıklama ve yaptırım gelmedi.

Gençliğinin baharında, arkadaşıyla beraber hayvanlarını otlatmaya çıkan 14 yaşındaki Enes Balkoç, ineğini kar ve yağmur sularından oluşan göletten çıkarmak için gölete girmiş ve daha sonra oradan çıkamayarak yaşamını yitirmişti.

Kendisini kendi çabalarıyla kurtarmaya çalışan genç çocuğun yakınlarının verdiği açıklama doğrultusunda boğulduğu yerin Hamur ve Tutak ilçelerimiz arasında yapılan yeni yolun eski şantiye alanında oluştuğu bilgisi edinilmişti.

Olayın yaşanmasının üzerinden kaç gün geçmesine rağmen ne firma yetkililerinden ne de Ağrı ilimizin değerli savcılarından konuyla alakalı bir açıklama gelmedi. Yaşamını kaybeden çocuğun ailesinin içi yanarken yerkililer tarafından herhangi bir çalışma başlatılmaması kafalarda soru işareti yarattı.

Buradan Adalet Bakanlığı, Tutak Cumhuriyet Savcılığı ve Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyoruz. Bir an önce olayın üstüne gidilip firma yetkilileri hakkında gerekli soruşturmalar başlatılmalıdır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.