DOLAR 32,5887 0.34%
EURO 34,8506 0.32%
ALTIN 2.493,420,38
BITCOIN 21171904,60%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş  Doğubayazıt’ı Ziyaret etti

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Doğubayazıt’ı Ziyaret etti

ABONE OL
17:02 | 25 Ekim 2020 17:02
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş  Doğubayazıt’ı Ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 AĞRI-Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt İlçesinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdiler

Emniyet  Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Doğubayazıt Aybey Karakolu, Nikon mevzi ve 2 bin rakımlı Zafer Üs Bölgesini ziyaret etti.
Doğubayazıt Aybey Karakolu’nda 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Yücel Özel, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.
Doğubayazıt ilçesinde Türkiye-İran sınırını ziyaret eden heyet, sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
 Zafer Üs Bölgesinde incelemelerde bulunan heyet, nöbet kulübelerini gezerek, güvenlik güçlerine moral verdi. İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Dr. Osman Varol aracılığıyla yaptığı görüntülü telefon görüşmesiyle Polis ve Jandarma Özel Harekat birliklerimize seslendi, çalışmalarının önemine vurgu yaparak muvaffakiyetler diledi.  

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.