DOLAR 32,5062 -0.11%
EURO 34,9501 0.32%
ALTIN 2.430,030,30
BITCOIN 2075541-3,77%
Ağrı
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Elden Ele’ Çocuklar İçin Zonguldak’tan Ağrı’ya El Uzattılar!

‘Elden Ele’ Çocuklar İçin Zonguldak’tan Ağrı’ya El Uzattılar!

ABONE OL
12:56 | 15 Aralık 2022 12:56
‘Elden Ele’ Çocuklar İçin Zonguldak’tan Ağrı’ya El Uzattılar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zonguldak’ta faaliyet gösteren İnsanlık İçin Elden Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ‘Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Ağrı ilinde köy okullarında okuyan çocuklara bot ve mont desteğinde bulundu.

Ağrı’da köy okullarında okuyan yaklaşık 300 öğrenciye mont ve bot desteğinde bulunan Zonguldak İnsanlık İçin Elden Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Bilgin Bayat, “Ağrı’da olmak, ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan bu şehrimizde çocukları sevindirmekten oldukça mutluyuz.

Yaklaşık 1200 km uzaktan buraya geldik. Zonguldak halkının, Zonguldak insanının selamlarını, dostluklarını, yardımseverliğini buraya getirdik. Ülkemizin her köşesi bizim, ülkemizin her köşesinde ki çocuklar bizim çocuklarımız diyerek çıktığımız yolda bugün başkan yardımcım Gülden Eryiğit’le Ağrıda’yız.

Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında sayın Sinan Özbilgi bey ile beraber organize ettiğimiz bu organizasyonda çocuklarımızı bu soğuk kış gününde biraz olsun sevindirip, içlerini ısıtabildiysek ne mutlu bize. Ekim ayında Van’da, Kasım ayında Şanlıurfa ve Mardin’de, Aralık’ta da Ağrıda’yız. Bunun yanında Zonguldk’ta insanlarımız için ve özellikle çocuklarımız için sürekli olarak elimizden geleni yapıyoruz.

Türkiye’nin her yerinden yardım talepleri geliyor. Gelen talepleri oradaki arkadaşlarımız ve tanıdıklarımızla tespit ettirip gerekli desteği vermeye gayret ediyoruz. Bu yolda bu bize destek veren tüm bağışçılarımızdan, hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Onlara ve ekibimi bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.