DOLAR 32,6045 0.39%
EURO 34,8167 0.22%
ALTIN 2.492,530,34
BITCOIN 21172033,88%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekrem Çelebi’den Yeşim Tekstil Müjdesi!

Ekrem Çelebi’den Yeşim Tekstil Müjdesi!

ABONE OL
13:34 | 16 Mayıs 2022 13:34
Ekrem Çelebi’den Yeşim Tekstil Müjdesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yı Bursa’da ziyaret ederek Ağrı’da yürütülen faaliyetlerle alakalı görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, bugün Bursa’da Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya ile bir araya geldi. Yeşim Tekstil’in Ağrı’daki faaliyetlerini çeşitli sebeplerle durdurma kararı günler sonra Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin girişimi ile son buldu. Ağrılı vatandaşlar için bu müjde bayram havası yarattı.

Her zaman Ağrılı vatandaşlarının refahı ve mutluluğu için hizmetlerde bulunmaktan kaçmayan ve sürekli çalışmalarda bulunarak çeşitli projelere de imza atan Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi geçtiğimiz günlerde yaşanan durdurma kararıyla alakalı sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak, Ağrı’da istihdam sağlayan her projede sorunların çözümünün sağlanması konusunda çalışacaklarının altını çizdi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin yapmış olduğu paylaşımda, “Yeşim Tekstil CEO’su Sn. Şenol Şankaya ile Bursa ilinde bir araya gelerek, Yeşim Tekstil tarafından ilimizde yürütülen faaliyetleri istişare ettik. Yeşim Tekstil ilimizde yatırımlarını sürdürecek. Ağrı’da istihdam sağlayan her projede sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağız.” ifadeleri de yer aldı.

 

Özel Haber: Gözde KUZUCU

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.