DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN 22909191,84%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DTSO Başkanı ve İş İnsanı Cemal Can’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

DTSO Başkanı ve İş İnsanı Cemal Can’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

ABONE OL
22:00 | 02 Aralık 2022 22:00
DTSO Başkanı ve İş İnsanı Cemal Can’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı ve Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Can’ın mesajında, “Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gündür.

Hayatın tüm alanlarında yer alarak toplumun ayrılmaz bir parçası olduklarını gösteren engelli kardeşlerimiz spor, sanat, siyaset, eğitim ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılarla bizleri gururlandırmaktadır.

Bu dünyada her birimizin her an engelli konumuna düşebileceğimizin bilincinden hareketle kamu, yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum olarak Gaziantep’imizi engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırıldığı bir şehir haline getirmek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek hepimizin görevi ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Yarınlarının, bugünden daha iyi olmasını diliyor, bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu belirterek sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.