DOLAR 32,3325 0.25%
EURO 35,0697 -0.18%
ALTIN 2.284,700,33
BITCOIN 22745450,79%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Dosso Dossi Hotels misafir ağırlamaya başladı

Dosso Dossi Hotels misafir ağırlamaya başladı

ABONE OL
11:46 | 16 Kasım 2021 11:46
Dosso Dossi Hotels misafir ağırlamaya başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dosso Dossi Hotels Yenikapı, temelleri 2012 yılında atılan otel grubunun en yeni üyesi olarak misafir ağırlamaya başladı. 

Açıldığı günden itibaren tam doluluk yaşayan otel, beş ayrı oda tipi, dekorasyonu, lokasyonu ve üstün hizmet kalitesiyle kısa sürede İstanbul’da tavsiye edilen oteller arasında yerini aldı. Türkiye ekonomisine önemli bir döviz girdiği sağlayan dev bir sektörün temsilcisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “İstanbul’un en önemli turizm merkezlerinden tarihi yarımada içinde kısa süre içinde dört otele ulaşmaktan dolayı gururluyuz. Sultanahmet, Vatan Caddesi, Laleli ve şimdi Yenikapı’daki otellerimizle turizm sektöründeki iddiamızı daha da ileriye taşıyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, İstanbul’da çok daha fazla yatak kapasitesine ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Yakın zamanda gerçekleştirilen Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 16. etabı Türkiye Grand Prix’sinde de görüldüğü gibi yeni normalde büyük bir turizm hareketliliğinin başladığını söyledi.

Hikmet Eraslan, pandemi şartlarının hüküm sürdüğü bir önceki yıla göre şu anda ülkemize gelen turist sayılarında patlama yaşandığını, bu yüzden özellikle şehir otelciliği konusunda önemli bir ihtiyacın ortaya çıktığını söyleyerek “İstanbul dünyanın en önemli uçuş aktarma noktalarından biri. Dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında. Uluslararası etkinliklere, kongrelere ev sahipliği yapıyor. Avrupalı turistlerin yeniden büyük bir hareketlilik sağladığına şahit oluyoruz. Orta Doğu ülkelerinden gelen turist akını artarak devam ediyor. Tüm bunlara baktığımızda hizmet kalitesini düşürmeden daha fazla şehir oteline yatırım yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Dosso Dossi Holding olarak Yenikapı’da açtığımız dördüncü otelimizle yatırıma devam ediyoruz. Doluluk oranlarımız yüzde 95 seviyelerinde. Müşteri memnuniyetimiz yüzde 90’ın üzerinde. Sektörde genç bir marka olmamıza rağmen aldığımız yolla, sektör ileri gelenlerinin dikkatini çekmeyi başardık. Tüm bunlara baktığımızda büyük bir cesaretle otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul. Önümüzdeki beş yıl içinde otel sayımızı yediye çıkaracağız” diyerek açıklamalarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.