DOLAR 32,5516 0.02%
EURO 35,0261 0.43%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN 2087964-3,76%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Doğubayazıt’ta  yeni atanan aday öğretmenlere “Nitelikli Öğretmen” konulu seminer verildi

Doğubayazıt’ta yeni atanan aday öğretmenlere “Nitelikli Öğretmen” konulu seminer verildi

ABONE OL
14:13 | 23 Mart 2019 14:13
Doğubayazıt’ta  yeni atanan aday öğretmenlere “Nitelikli Öğretmen” konulu seminer verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden yeni atanan aday öğretmenlere “Nitelikli Öğretmen” konulu seminer verildi.

Milli Eğitime bağlı okullarımızda çalışan öğretmenlerimize Gençlik Merkezi olarak amacımız Doğubayazıt gençliğinin günümüz sorunlarıyla başa çıkmada yanlarında olduğumuzu bilmelerini bunu sosyal faaliyetleriyle, sportif faaliyetlerle desteklemek istediğimizi, yeni mezun olmuş genç öğretmenlerimizin de gençlerimize değer katmalarını sağlamaktır.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak hazırladığımız programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YARDIMCI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Servet ŞAHİN, nitelikli öğretmen konulu sunumuyla Final Okulları Müdürü Sayın Dr. Ahmet ADIGÜZEL konuşmacı olarak katıldı.

Hocamız konuşmalarında Doğubayazıt’a yeni gelen aday öğretmenlerimize önyargılardan uzak, toplumun her kesimini kucaklayan bir eğitim için genç eğitmenlerin inşacı bir anlayışla çalışması gerektiğini özellikle bölgemizin gençliğinin önemsenmediğini anlayan ve anlatan dinamik öğretmenlere ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Sevgi LORDOĞLU konuşmalarının sonunda çalışmalarımızda maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Zafer ENGİN’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf YARDIMCI’ya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Servet ŞAHİN’e , Final Okulları Müdürü Dr. Ahmet ADIGÜZEL’e ve tüm kurumlarımıza teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.