DOLAR 32,5153 -0.08%
EURO 34,9414 0.28%
ALTIN 2.433,800,45
BITCOIN 2085357-0,50%
Ağrı
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt’ta “13.5 Milyon Euro’luk Proje” için başlangıç toplantısı yapıldı

Doğubayazıt’ta “13.5 Milyon Euro’luk Proje” için başlangıç toplantısı yapıldı

ABONE OL
22:59 | 21 Aralık 2021 22:59
Doğubayazıt’ta “13.5 Milyon Euro’luk Proje” için başlangıç toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın girişimleri ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kanalizasyon ile Yağmursuyu Şebeke Sistemleri ve Atık su Arıtma Tesisi İnşaatı İhalesi’nin başlangıç toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kanalizasyon ile Yağmursuyu Şebeke Sistemleri ve Atık su Arıtma Tesisi İnşaatı İhalesi’nin başlangıç toplantısına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü yetkilileri, Avrupa Birliği Delegasyonu yetkilileri, Müşavir Firma yetkilileri ve Müteahhit Firma yetkilileri katılım sağladı. Toplantıda alınan kararlarla ‘13.5 Milyon Euro’luk Proje’ kabulü yapılırken Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, bu müjdeyi Doğubayazıt halkına duyurdu.

Başkan Yıldız Acar, 2022 yılının Mart ayında başlanacak tarihi projeyle yok sayılan ve unutulan Sanayi, Büyük Ağrı ve Hürriyet Mahalleleri’nin yok sayılamayacağını söyledi. Uzun yıllar kader denilen bu coğrafyada terk edilen bir şehrin kabuğundan sıyrılması, hak ettiği yaşam koşullarına sahip olması için canla, başla çalıştıklarını ifade eden Acar, çabalarının meyvesini almaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Acar, “Çevre Şehircilik Bakanlığı proje sorumlusu, Müşavir ve Müteahhit firmalarının temsilcileri ile bir araya gelerek uzun uğraşlar ve girişimler sonucu Avrupa birliği destekli kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisinin 13.5 Milyon Euro’luk projenin kabulünü Doğubayazıt halkına müjdeliyoruz. Tarihi projemiz halkımıza hayırlı olsun diyorum.

Başarı insanın hayatında ulaştığı konumdan ziyade, başarmaya çalışırken aştığı engeller ile ölçülür. Biz fikirlerimize güvenerek riski göğüsleyerek attığımız her adımda gösterdiğimiz cesaretle başarıya imza atıyoruz. İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için attığımız her cesur adımda bizim fikirlerimizde güven bulan destekleyen bu ilçenin sevdalı destekçileri de olmuştur. Bireysel koşuşturmamızla beraber aynı zamanda ekip çalışmasıyla hayat bulan bu çalışmamızda, Doğubayazıt ilçesinin gelişimi refahı için fikirlerimize ve Doğubayazıt’a olan sevdamıza inanan yanımızda yer alıp kararlarımızı destekleyen belediye meclisindeki dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.