DOLAR 32,4195 0.21%
EURO 35,0759 -0.13%
ALTIN 2.330,380,47
BITCOIN 22993462,34%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediyesi’nden ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlaması

Doğubayazıt Belediyesi’nden ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlaması

ABONE OL
12:47 | 10 Ocak 2022 12:47
Doğubayazıt Belediyesi’nden ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Doğubayazıt’ta bir restoranda ulusal yerel basın temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Doğubayazıt Belediye Başkanlığı tarafından yapılan kutlama programında Doğubayazıt Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar slayt gösterimiyle anlatıldı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, programda yaptığı konuşmada birçok projenin devam ettiğini birçoğunun hayata geçtiğini ifade ederek, “Öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlar ile burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler fırsat buldukça bu değerli mesleği icra eden basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz.

Basın, doğruları gün yüzüne çıkaran, kamuoyunun menfaatini gözeten değerli bir meslektir. Ne yazık ki bu kutsal mesleği çıkar ve menfaati doğrultusunda farklı bir rant kapısı görenler, sağdan soldan duydukları ile kamuoyunu zehirlemeye çalışıyorlar. Eline bir çubuk ve bir telefon alan, teknolojinin verdiği kolaylıklarla bu kadim mesleği kirletmeye çalışsalar da bu büyük oluşuma zarar veremediklerini görüyoruz. Bugün burada bulunan bölgemizin ve şehrimizin değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.