DOLAR 32,6024 0.38%
EURO 34,7724 0.06%
ALTIN 2.496,990,53
BITCOIN 20185971,52%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

ABONE OL
11:21 | 09 Aralık 2021 11:21
Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

OGC Genel Başkanı Nihat AYDIN, Orta Doğu Gazeteler Cemiyeti’ne ilk defa ziyaret gerçekleştiren Bağımsız Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ı misafir etti.

Ziyarette bulunan Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, attığı her adımı Doğubayazıt’ı zirveye ve aydınlığa çıkartmak umuduyla attığını belirterek, belediyenin her koşulda ve şartta vatandaşın menfaatini düşünerek hareket ettiğinin altını çizdi.

Başkan Yıldız Acar, “Geçtiğimiz aylarda Avrupa Birliği destekli kanalizasyon, yağmur ve atık su arıtma tesisinin olduğu 135 Milyon TL’lik proje için start verildi. Bu şekilde bölgemizde kanalizasyon ve altyapı sorunları olan mahallelerimizin sorunları çözülecek.

Biz Doğubayazıt Belediyesi olarak sadece ilçemiz için değil şehrimiz için de önemli bir projeye imza attık. Doğubayazıt Kent Ormanı Projesi ile Doğubayazıt, ilk ve bölgede tek olan devasa kent ormanına kavuşacak. İçerisinde yer alacak etkinlik alanlarıyla da bütün hemşehrilerimiz keyifli vakit geçirecekler.

Görev süremiz içerisinde tarihi Doğubayazıt ilçemizi yaşanılır bir mega şehir haline getireceğiz. Bu yıl ilçemizin ana arter yollarını asfaltlandırdık. Doğubayazıt’ta asfaltsız, parkesiz ve taşı olmayan yol kalmayacak.

Ben ve ekip arkadaşlarım, Doğubayazıt için daha fazla projeleri hayata geçirmeye ve halkımızın yıllarca özlem çektiği, en doğal hakları olan çalışmaları onlara sunarak vatandaşlarımızın yararına çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, nezaket ziyaretlerinden dolayı Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar’a teşekkür ederek iyi dileklerini kendisine iletti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.