DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8137 0.16%
ALTIN 2.508,911,00
BITCOIN 20970832,46%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlama mesajı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlama mesajı

ABONE OL
18:09 | 10 Ocak 2022 18:09
Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlama mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeni ile bir kutlama mesajı yayımlayarak görev başındaki gazetecilerin gününü kutladı.

Her zaman dürüst, tarafsız ve ilkeli basını savunan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Acar yayımladığı mesajında, “Dürüst tarafsız ve ilkeli tüm basın emekçileri, Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, özelde Ağrı’nın basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve genelde tüm gazetecilerin Gazeteciler Günü’nü bütün samimiyetimle şimdiden kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.

Bizim hürriyetimiz, basın hürriyetine bağlıdır, basın hürriyeti olduğu sürece bizler hür sayılırız. Basın mensubu olmak zor ve meşakkatli bir iştir. Basına saygısızlık edercesine her akıllı telefonu kapan bir tahtanın başına iple telefonu bağlayıp kameraman olan ve bu mesleğe emek verenlere saygısızlık yapan spot kişilerin üremeye başladığının farkındayız. Gazetecilik kimliğine ve bilgisine sahip olmayan sadece Facebook hesabı açarak fakültesini bitirdiğini ve yeterlilik diplomasını aldığını sanan zavallı kişilikler biraz basın emekçilerine ve hizmette saygısı olması gerek.

Her işin zorluğu muhakkak vardır. Fakat koşullar ne olursa olsun bıkmadan usanmadan doğruyu benimseyip, yaşayıp yaşatmak için çaba göstermeliyiz. Engeller ya da engel oluşturmak isteyenler bizi mağdur edebilir ama asla mağlup edemez. Hatta hizmetlerimize gölge düşürmek isteyenlere bile hizmetle cevap verip onları rehabilite ediyoruz.

Bulunduğunuz konum nedeniyle siz her ne kadar toplumsal düşünseniz de elbette ki bazı bireylerin bireysel menfaatlerine ters düşebilir ve onlar tarafından karalamalara maruz kalabilirsiniz. Ama bu bizleri asla doğruluktan alıkoyamaz. Tam tersi yalan ve iftira ile üzerinize gelindiği sürece, bir de o şahısları tanıyor ve kişiliklerini, duruşlarını, menfaatçi olduklarını net biliyorsanız asla dikkate almayın. Bilin ki doğru yoldasınız. Bu yaşananlar size ve bize çalışma şevki verir.

Bizler eleştiri ve özeleştiri en iyi bilen kişileriz. Fakat sıkıntı eleştiri ile karalamayı birbirinden ayırt edemeyen art niyetli kişilerde. İnanın her eleştiriye iyimser bakıyoruz. Biz tüm eğrilere kulağımızı tıkayıp, doğru olan hizmet odaklı işimize devam ediyoruz ve edeceğiz. Kimsenin etkisi altında kalmadan proje üretip hizmet için öneri getirenleri takdir ediyoruz. Hizmet değil laf üretenler için de Allah ıslah etsin temennisinde bulunuyorum. Dua sizden hizmet bizden.” ifadeleriyle duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.