DOLAR 32,4859 0.22%
EURO 34,5747 0.21%
ALTIN 2.478,19-0,19
BITCOIN 2047037-4,67%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar’da Koca Çınar’a ziyaret

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar’da Koca Çınar’a ziyaret

ABONE OL
12:03 | 24 Aralık 2021 12:03
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar’da Koca Çınar’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ağrının koca çınarlarından 75 yaşındaki denbej Zeki Amca’ya ziyarette bulunarak Doğubayazıt Keşiş Bahçesi Tarihçesi’ni ve Kerem ile Aslı’nın hikayesini dinledi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ağrı’da hâkim olan ayazlı kış günlerinde aksatmadan ziyaretlerine devam ediyor. Son ziyaretini Doğubayazıt’ın koca çınarlarından Meyremane (Sağdıç) Köyü’nde yaşamını idame ettiren 75 yaşındaki denbej Zeki Amca’ya gerçekleştirdi.  Ziyareti esnasında Doğubayazıt Keşiş Bahçesi Tarihçesi’ni ve Kerem ile Aslı’nın hikayesini dinleme fırsatı buldu.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Doğubayazıt’ın Çınarları’na moral oluyoruz. Doğubayazıt Keşiş Bahçesi Tarihçesi’ni, Aslı ile Kerem’i ve güzel sesiyle dendbejliği Apé Zekiden sonuna kadar dinlemek lazım. Yaşlanmak bir dağa tırmanmak gibidir çıktıkça yorgunluğunuz artar nefesiniz daralır ama görüş açınız genişler. Meyremane (Sağdıç) Köyü’nde Apé Zeki ile tanışmak ona moral olduğu kadar, bize de bilgi, güç ve enerji oldu. Her gün bir koca çınarımızı ziyaret edip onlara moral olmaya devam ediyoruz.

Her yaşlıda kendi hayat serüvenimizi görmek, akıl sahibi olmanın bir gereğidir. Bugünün ihtiyarları dünün gençleri olduğu gibi, bugünün gençleri de yarının ihtiyarları olacaktır. Doğubayazıt gençlerine tavsiyem büyük değerlerimiz olan yaşlılarımıza gerekli hürmeti gösterip kendilerini ziyaret edin moral bulsunlar. İnanın her bir yaşlımız bizim için bir tarih ve geleceğimize ışık tutan tecrübelere sahiptir. İleriki yaşantınızda keşkelerinizin olmaması için onları dinleyip emin adımlarla geleceğinizi İnşa edin. Doğubayazıt Gençleri, unutmayın ki umutlarımızın yeşermesi yaşlılarımızın anılarından geçer.” ifadeleriyle Doğubayazıtlı Gençler’e de seslendi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.