DOLAR 32,5947 0.34%
EURO 34,7946 0.12%
ALTIN 2.506,350,90
BITCOIN 20906501,50%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkımıza hesap verme zorunluluğumuz var!”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkımıza hesap verme zorunluluğumuz var!”

ABONE OL
11:17 | 04 Ocak 2022 11:17
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkımıza hesap verme zorunluluğumuz var!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göreve geldiği ilk günden beri şeffaf belediyecilik anlayışıyla sadece Ağrı’yı ve Doğubayazıt’ı güzel yerlere taşımak ve vatandaşları refah içinde yaşatmak için çalışmalarını gerçekleştiren Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar bir ilke daha imza attı.

Kültürel ve sosyal olarak aynı zamanda da Doğubayazıt’ın geleceğinin inşası için hayata geçirdiği projeler ile örnek belediyeler arasında en ön sıralarda yer alan Doğubayazıt Belediyesi, ‘yaptığımız hizmetin hesabını veriyoruz’ diyerek 2021 yılında yaptıkları gelir gider tablosunu ve neyi nereye harcadıklarını kuruşu kuruşuna Doğubayazıtlı vatandaşların bilgisine sundu.

Hizmetin şeffaf ve dürüst olarak halka hesap vererek yapılacağının altını çizen Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, “Hizmet yapmak yetmiyor birde şeffaf belediyecilik anlayışını yerleştirmek için halkımıza hesap vermek zorunluluğu olduğu düşünüyoruz. Onun için yıllık gelir gider tablomuzu neyi nereye harcadığımızı kuruşu kuruşuna halkımızın bilgisine sunma gereği duyuyoruz. Hizmet, şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle, halka hesap vermeyle tamamlanır. Kimsenin kahve köşelerinde dedikoduyla, iftirayla, karalamayla hizmetlerimize gölge düşürmesine izin vermemek için alnımız açık bir şekilde bir ilke daha imza atıp halkımıza hesap vermeyi ve bizden sonrada bu geleneğin devam etmesi için örnek davranış sergiliyoruz.

Bizi hiçbir somut delilleri olmadan, sorduğunda kendi söylemini bile yalanlar deyişle, her halinde iftira attığı somut olan söylemi ile ( xelq dibéje- halk diyor)  anlayışıyla kirlilik yaratan kirli zihniyet, tüm bu hizmetlerimizi görmezden gelip vicdani rahatsızlıklarını yansıtmadan bize çamur at tutmasa izi kalır düşüncesindekiler, bilsin ki artık izi de bizde kalmaz. Sadece yazık edip kirlettiğiniz kalbiniz ve beyniniz gibi eliniz çamurda kirlenir.

2021 yılında devrim niteliğinde bir hizmet ile şehrimizin çehresini değiştirdik. Ben Doğubayazıt sevdasını yüreğinde taşıyan ve halkına sevdalı biriyim. 2021 yılında yaptıklarımız, 2022 yılında yapacaklarımızın teminatıdır. Buradan hizmetlerimize sırf muhalefet olmak için muhalefet olan zihniyete de sesleniyorum, bırakın iftira, yalan ve dedikodu üretmeyi gelin hep beraber hizmet üretelim. Biz hepimiz bu memleketin insanıyız mevkiler makamlar geçicidir sadece bizim için kalıcı makam mevki halkımızın yüreğidir. Gelin hep beraber bu yiğit, asil halka hizmet edelim. Bizle uğraşmak size fayda sağlamaz. Sadece halkın hizmetine zarar verir vazgeçin, buradan size ekmek çıkmaz anlayın.” açıklamasında bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.