DOLAR 32,3912 0.21%
EURO 35,0896 -0.03%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN 2280357-0,35%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Doğubayazıt her güzelliğe layık”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Doğubayazıt her güzelliğe layık”

ABONE OL
22:03 | 17 Ocak 2022 22:03
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Doğubayazıt her güzelliğe layık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Doğubayazıtlı vatandaşların ve Doğubayazıt’ın sorunlarına çare olmaya devam ediyor. Her hafta bir mahallede halk buluşması etkinliğine bir yenisini daha ekledi.

Yoğun geçen mesai saatlerinin dışında sürekli halkla bir araya gelmeye çalışan Başkan Acar ve yönetimi, her Çarşamba ‘’Halk Günü’’ olmasına rağmen, her fırsatta Doğubayazıtlılar ile bir araya geliyor. Doğubayazıt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı halk buluşmaları etkinliği kapsamındaki programların bu haftaki durağı Hasankeyf Mahallesi oldu. Başkan Yıldız Acar ve yönetimi, mahalleli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandılar. Özellikle kadınlardan oluşan halkın sorunlarını gün yüzüne çıkararak kadının toplumdaki yerinin önemine vurgu yaptı.

Gerçekleştirilen buluşmada, Küçük Rojda’nın doğum gününü unutmayan Doğubayazıt Belediye Başkanı, Rojda’ya ve ailesine büyük sürpriz yaparak bu mutlu gününde doğum gününü kutladı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, gerçekleştirilen buluşmada, “Bu halkın bir evladı olmanın ve gönül köprüsü kurmanın en büyük örneği olan bu mutlu kareler, Doğubayazıt’ın her güzelliğe layık olduğunun bir göstergesidir. Hizmetler veya kişiler değişebilir. Değişmeyen tek şey Doğubayazıt sevdamızdır. Dua sizden, hizmet bizden.” açıklamasında bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.