DOLAR 32,4900 -0.17%
EURO 34,9679 0.33%
ALTIN 2.438,660,65
BITCOIN 20972220,06%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doç. Dr. Mehmet Teyfur’dan Rektör Abdulhalik Karabulut’a Kültürel Takdimler

Doç. Dr. Mehmet Teyfur’dan Rektör Abdulhalik Karabulut’a Kültürel Takdimler

ABONE OL
19:26 | 27 Ocak 2022 19:26
Doç. Dr. Mehmet Teyfur’dan Rektör Abdulhalik Karabulut’a Kültürel Takdimler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Teyfur, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin yapmış oldukları dinsel, kültürel ve sanatsal çalışmaları AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a takdim etti.

Ağrı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Teyfur, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a ziyarette bulundu. Müdür Tayfur, ziyaretinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin yapmış oldukları ve Nuh’un Gemisi gibi şehrin kültür ve dinsel inanışında önemli bir yere sahip olan dinsel, kültürel ve sanatsal çalışmaları Rektör Prof. Dr.  Karabulut’a takdim etti.

Göreve başladığı ilk günden itibaren şehrin tanıtımı için önemli çalışmalara hep destek olan Rektör Prof. Dr.  Karabulut, bu süreçte verdiği destekle birlikte de Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nün yapmış olduğu çalışmalar ile de şehrin kültürel hafızasının diri tutulmasını sağlamıştır.

Ağrı’nın önemli değerlerinden biri olan Sayın Doç. Dr. Mehmet Teyfur da akademik başarısı ile ön plana çıktığı gibi, Sayın Teyfur’un şehrimizin kültürel gelişimine katkıları da yadsınamaz.  Yapılan çalışmalar nedeniyle kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.

Özel Haber: Gözde Kuzucu

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.