DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor!

ABONE OL
13:21 | 19 Ocak 2022 13:21
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Yapılacak toplantıda, enflasyonla mücadelede atılacak adımların değerlendirileceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta başında ziyarette bulunduğu Arnavutluk sonrasında, bugün Beştepe Sergi Salonu’nda Muhtarlar Toplantısı’na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabine toplantısına başkanlık edecek. Kabine toplantısının gündemi ise hayli yoğun.

Toplantının en önemli gündem maddesi ekonomi olacak. 20 Aralık’ta ekonomide yeni tedbirlerin açıklanması ile kurdaki dalgalanma kontrol altına alınmıştı. Piyasalardaki son durum, kabine toplantısında masaya yatırılacak. Fiyatların indirilmesi ve enflasyonla mücadelede atılacak adımlar değerlendirilecek.

Toplantının bir diğer başlığı koronavirüsle mücadele olacak. Yılın ilk haftasına ilişkin vaka haritasına göre, üç büyükşehirdeki vaka sayıları ikiye katlanmıştı. Günlük vaka sayıları henüz 50 binin altına düşmedi. Salgın ile mücadelede gelinen aşama ele alınacak.

Diplomasideki gelişmeler de değerlendirilecek Terörle mücadelede son durum kabine toplantısında ele alınacak. Kabine toplantısında diplomasideki gelişmeler de değerlendirilecek. Türkiye ve Ermenistan’ın özel temsilcileri, ilişkilerin normalleşmesi için ilk görüşmeyi geçen hafta Moskova’da gerçekleştirdi. Bu görüşmenin sonuçları ve bundan sonraki süreç kabinede ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, toplantının ardından kameraların karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.