DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20909011,07%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sesleniyoruz ‘’Yollarda Ölüyoruz’’

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sesleniyoruz ‘’Yollarda Ölüyoruz’’

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sesleniyoruz ‘’Yollarda Ölüyoruz’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı halkı adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’a sesleniyoruz!

Maalesef Ağrı’nın kalp ağrısı dinmiyor Sayın Cumhurbaşkanım, böyle giderse  Allah korusun ‘’Ağrı kalp krizinden ölenler  sıralamasında ilk sıralara geçecek’’ .

Gün geçmiyor ki, ‘’kalp krizinden vefat  etti’’ haberini bu siteden vermeyelim, ”29 Eylül Pazar,  Metin Yılmaz  49 yaşında, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti”.

”05. Ekim Cuma Mahmut Aslanboğa 45  yaşında, geçirdiği kalp krizi sonucu Van Araştırma Hastanesine sevk edilirken yolda (Patnos’ta) hayatını kaybetti.”

Bir hafta içerisinde kalp krizine yenik düşen iki  vatandaşlarımız, bunlar bildiklerimiz, ya bilmediklerimiz? ilçelerimizde, köylerde acaba kimler geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatlarını kaybediyor?

Ağrı’nın acilen Anjiyo ünitesine ihtiyacı var, gerekli malzemeler geldi, aylardır depolarda beklemekte ama bizlere bir faydası yok, kalp krizi  sonucu sevk edildiğimiz, Van ve Erzurum Araştırma Hastanelerine giderken yollarda ölüyoruz, sizden bu acil sağlık sorununa çözüm getirmenizi  istirham ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanım siz sağlık, eğitim, ulaşım,ekonomi, sosyal hizmetlerde, insan hakları ve özgürlükler alanında çığır açtınız.

Dev projeleriniz ile dünyaya örnek oldunuz.

Ulaşımda  Ovit Dağı Geçidi’nde yapılan, 14,3 kilometre ile Türkiye’nin en uzun, dünyanın 2’nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli.
İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indiren İstanbul İzmir Otoyolu.

Avrupa’nın en büyük havalimanı olan, İstanbul 3. Havalimanı

Bu devasa projelere imza atan Sayın Cumhurbaşkanımız bizim sorunumuza da çözüm getireceğine yürekten inanıyoruz.

Ağrı’da 18  yıl önce yapımına başlanan ve Nisan 2019 da kısmen (%30 hizmet kapasitesi) ile açılışı  yapılan devlet hastanemizin çok eksikleri var, yukarıda da arz ettiğim gibi  en önemlisi de ”KARDİYOLOJİ BÖLÜMÜ” hastalarının çektiği sıkıntılar, burada kalp krizi geçiren hastalara müdahale etme imkanı olsa muhtemelen bu hastalar hayatta kalabilir, buna kader diyemeyiz, geç müdahale diyebiliriz. Buradan VAN ve ERZURUM’a sevk edilen hastalarımız ya oraya varmadan ya da oraya geç kaldıkları için hayatlarını kaybediyor, oralardan sağlığına kavuşarak dönen hasta belkide %1-%2  Sayın Cumhurbaşkanım yani burada kalp krizi geçirenin kurtulması bir mucize.

Bizler Anjiyo ünitesi için araç gereçleri buraya geldiği zaman sevinmiştik ama maalesef sevincimizi yaşayamadık, ANJİYO ünitesi 16 aydır açılamıyor, merak ediyoruz neden? Kimse çıkıp ta şu sebepten henüz hizmete giremiyor, şu zaman hizmete girecek demiyor, diyemiyor.

Ak Parti Ağrı Milletvekilimiz  Sayın Ekrem Çelebi, seçimden sonra hizmete girecek dedi, defalarca sosyal medya dan paylaştı ama  maalesef sonuç hüsran, insanlarımız yollarda ölmeye devam ediyor.

Bu  sağlık alanındaki ciddi eksikliği daha önceleri de defalarca yazdık ama bugüne kadar sesimiz duyulmadı.

Sayın Cumhurbaşkanımız, şayet sesimiz size ulaşsaydı inanıyorum ki bu sorun çoktan çözülürdü,sizin sağlığa ne kadar önem verdiğinizi biliyoruz. Umuyorum ve diliyorum ki sesimizi duyarsınız  ve bu kangren olan ANJİYO sorununa bir çare getirirsiniz.

Saygılarımla

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.