DOLAR 32,6037 0.24%
EURO 34,7851 0.28%
ALTIN 2.419,69-0,53
BITCOIN 21693320,92%
Ağrı
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı tarih belirledi: 2022 yıl sonuna kadar çözüme kavuşacak!

Cumhurbaşkanı tarih belirledi: 2022 yıl sonuna kadar çözüme kavuşacak!

ABONE OL
20:38 | 07 Ekim 2021 20:38
Cumhurbaşkanı tarih belirledi: 2022 yıl sonuna kadar çözüme kavuşacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine karşı olan eleştirilerine de yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’nun 3600 ek gösterge için “Sen yapmazsan biz yapacağız” sözleri hakkında konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun memurları tahrik etmek için 3600 ek gösterge meselesini tekrar edip durduğunu ve 3600 ek göstergenin sözünü verenlerin kendileri olduğunu söyleyerek önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini belirtti. Erdoğan, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde küresel üretim ve tedarik kanallarında tıkanıklığın yaşandığı dönemde ülkemizde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını ve ciddi büyüme rakamlarının doğru istikamette gittiğimize dair işarette bulunduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine karşı olan sözlerine “Dünkü grup toplantımızda yaptığımız konuşmadan Kılıçdaroğlu çok alınmış. Bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Dünyada enerji fiyatlarının 5 kat arttığı dönemde bizim kendi vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yaptığımızı bilmiyor. Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. Enerjide Avrupa ne halde. Adamlar benzin bulamıyor. Her şeyi geçtik kamyon şoförü bile bulamıyorlar. Enerji fiyatlarını etkileyecek kontratları en yüksek avantajla yapmak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Dünyada olanların farkındayız, adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Memur ücretlerinde kendilerini de memnun eden artışlar yaptık. Belediyeleri hırsızlık, ahlaksızlık, taciz iddialarıyla çalkalanan bir partinin yaptıklarımızı takdir etmelerini beklemiyoruz. ” diyerek karşılık verdi.

2023’e yaklaştıkça partilerine yönelik iftira kampanyalarının arttığına değinen Erdoğan, “2023’te mecliste ve cumhurbaşkanlığında yeniden sorumluluk üstleneceğiz. Bunlara hak ettikleri cevabı her türlü platformda vereceğiz. Bizim tek sorumlu olduğumuz merci milletimizdir. Bundan sonra da hedeflerimize milletimizle beraber yürüyerek ulaşacağız.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.