DOLAR 32,5162 0.18%
EURO 34,5770 0.04%
ALTIN 2.491,120,23
BITCOIN 20857781,63%
Ağrı
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama geldi!

ABONE OL
15:55 | 05 Şubat 2022 15:55
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ukrayna ziyaretinin ardından ülkeye dönüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleşecek olan Zonguldak ziyaretini soğuk algınlığı sebebiyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

Dün Ukrayna ziyaretini tamamlayıp yurda dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Zonguldak’ta Zonguldak – Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılması bekleniyordu. Fakat Erdoğan’ın açılışa video konferans yöntemiyle katılması dikkat çekti. Merak edilen konuya yaptığı konuşmada açıklık getiren Cumhurbaşkanı “Soğuk algınlığı sebebiyle gelemedik. Kısmet değilmiş.” ifadesine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak – Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, açılışı yapılan yolu, “Bizim için asıl olan vatandaşımızın ne yaşadığıdır ne istediğidir. Milletimizin her derdi her acısı her sancısı bizim ilk ve olmazsa olmaz önceliğimizdir.” sözleri ile anlattı.

Zonguldak’ta gerçekleşen açılış törenine bizzat katılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını online olarak yapması ise dikkat çekti. Erdoğan’ın kente neden gitmediği sorusu ise “Sizinle Zonguldak’ta yüz yüze görüşmek için planladığımız ziyareti hava şartları sebebiyle bugüne ertelemiştik. Bugün de soğuk algınlığı sebebiyle gelemedik. Kısmet değilmiş. Canlı bağlantıyla da olsa açılışımızı gerçekleştirmek istedik. Zonguldak hep emeğin sembolü olmuştur.” ifadelerinin ardından yanıt buldu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.