DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.297,620,90
BITCOIN 2295477-0,43%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız?

ABONE OL
19:06 | 09 Temmuz 2021 19:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı recep Tayyip  Erdoğan, Diyarbakır’da çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin, “Biz sonlandırmadık, HDP’nin gizli gündemi sonlandırdı. Samimiyetle başlattık, istismar edip yıktılar” dedi. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“KÜRT KARDEŞLERİMİN HESABINI SORMAYACAK MIYIZ?”

Seçimde seni başkan yaptırmayacağız diye ortalığı inletenlerin Yasin Börü’nün hesabını verdiğini gördünüz mü? Diyarbakır Belediyesi yıllarca bunların elindeydi. Belediye Başkanını Kandil’in komiserine hesaba çektirdiler. Kanları alçakça dökülen Kürt kardeşlerimin hesabını sormayacak mıyız?

“CHP-HDP ARASINDA İDEOLOJİK AKRABALIK VAR”

Dün akan kanı sürdürmek için çözüm sürecini baltalayanlar şimdi CHP ile işbirliği yapıyor. HDP’nin İstanbul ve diğer şehirlerde CHP’ye verdiği desteğin nedeni ideolojik akrabalıktır.

“BUNLARI GÖRDÜĞÜNÜZDE YAKALARINA YAPIŞIN”

13-14 yaşındaki Kürt kızlarımızı dağa kaçıranlar bunlar değil mi? Bunlar hangi edepten, namustan bahsediyorlar? Bunlarda ne edep ne namus var. Utanmadan, sıkılmadan, yüzleri kızarmadan hala ‘barış, kardeşlik, hukuk, demokrasi’ diyorlar. Siz bu kavramları en son ağzına alacak kişilersiniz ey HDP.

Sizden ricam bunları gördüğünüzde yakalarına yapışın. Çözüm sürecini bitirmek için kim size talimat verdi? Bunu sorun. Artık ülkemizde işleyemedikleri cinayetlerine orada (Irak’ın kuzeyinde) başladılar. Çünkü bunlar Kürt düşmanı, insanlık düşmanı, coğrafyamızın ve medeniyetimizin düşmanı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.