DOLAR 32,4716 -0.22%
EURO 34,9417 0.28%
ALTIN 2.434,680,49
BITCOIN 21024430,89%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün bu yazıyı neden kaleme aldım?

Manşetimizi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Sözüyle Açtık, Niye mi? Ak Parti Genel Başkanı, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan Söylediği Sözlerinin ve  Vaat Ettiklerinin Arkasında Durduğunun İspatı Bu Yazımda Tüm Detayları İle Sizlere Sunmaya Çalışacağım.

Dün gece bu sütunlarda bir haber geçtik;1,5 yaşında ölümle yaşam arasında gidip gelen ufacık bir bebek, Eyüp bebek… Ağrı’da hastaneye kaldırılan ama Ankara’ya sevki şart, durumu kritik! Denildiğinde, anne babanın çektiği sıkıntıyı,çaresizliği hepimiz anlayabiliriz, o anda başlayan bir telaş ve kelimenin tam anlamıyla, zamanla yarış seferberliği, haber ilk olarak Başkan SAYAN’A  ulaşıyor, haberi alan SAVCI SAYAN hemen harekete geçerek Sağlık Bakanı ile irtibat kuruluyor ve neticesinde tahsis edilen ambulans uçak Ağrı’dan küçük bebeği alıp Ankara’ya yetiştiriyor.

Buraya kadar her şey güzel ve olması gerektiği gibi diye düşünüyoruz, çocuk ya da büyük devletimizin bunu yapması gerekir, burada bir hayat söz konusu, bunda ne var diyeceksiniz…Çok doğru bunda ne var? Bunda çok ama çok şey var.

Ak Parti’nin önceliği; Önce İnsan

Sizden sadece 17 yıl geriye gidip sağlık durumunda ülkemiz hangi haldeydi, bugün hangi halde bir düşünün derim.

Eczane kuyruklarında beklediğimiz günler, hastanelerde rehin kalan hastalar, senet imzalatılan hastalar, pek çok ilacı bulamadığımız zamanlar, aylar sonrasına verilen doktor randevuları, sabahın ayazında hastane önünde  doktora görünmek için girdiğimiz sıralar, röntgen ve diğer görüntülemeler için aylar sonrasına verilen randevuları da unutmamak lazım, bu sıraları beklerken hayatını kaybeden hastalar ve tabi daha  pek çok şey, bugüne bakın; Türkiye’nin en ücra köşesine gecenin bir yarısı ufak bebek için gönderilen ambulans uçak, yani burada insana verilen değeri görüyoruz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık ve diğer alanlarda yaptığı reformları görüyoruz.

2002 yılında Ak Partinin tek başına iktidar olması ve gücünü bugüne kadar sürdürmesi asla tesadüf değil.

Güçlü Lider, Güçlü Türkiye

Türkiye’nin güçlü lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece sağlık alanında değil, Eğitim, Ulaşım,Ekonomi,Demokratikleşme ve AB reformları, Yargı  ve diğerleri ile Türkiye’nin önünde yeni ufuklar açan hatta dış basının kendisi için  ”Büyük Reformcu” diye başlık atması, görüyoruz ki Türkiye gerçekten güçlü bir lidere sahip.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,  Başkanı olduğu Ak Partiyi sevende vardır sevmeyende ama Devletimizden hizmet bu topraklarda herkese eşit dağılıyor, kimin ihtiyacı varsa hizmet alıyor, 2002 öncesini unutanlar, hain dış güçlerin maşası olarak bu ülkede gezi olaylarına, Fetö’ün darbe girişimlerine ortak olmuşlardır ama onların bu hain senaryoları   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yılların getirdiği siyasi birikim ve tecrübesiyle, halkıyla bütünleşerek anında geri püskürtülmüştür.

Şimdi bu hain girişimcilerin algı operasyonlarını ve kalleş senaryolarını İstanbul seçimlerinde görüyoruz.

İstanbul Seçimleri Üzerinde Oyun Büyük

Mukaddes şehir İstanbul üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor hemde acımasızca, bu aslında CHP, Ak Parti meselesi değil bu kutsal şehir üzerinden halkı bölüp parçalama çabaları, bu filmi biz daha öncede görmüştük, nerede hain planlarını devreye sokmaya çalıştılar, vatansever halkımız onların bu girişimlerini ekarte etti.

İstanbul adayımız  Binali Yıldırım’ın ülkemizde ulaşım, bilişim ağında yapılan neredeyse bütün çalışmaların, yeniliklerin altında imzası vardır bunlar asla inkar edilemez.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın milyon dolarlık projelerini hatırlayalım istedim, atladığım varsa af ola.(Tüm projeleri liste halinde aşağıda sunulmuştur)

Mukaddes Şehir İstanbul’da ve hayata geçirdiği diğer projelere bakarsak, ben derim ki İstanbul’u böyle değerli bir aday yönetmeli ve görmeli İstanbul’a daha nasıl güzel yatırımlar yapılacaktır, yolunuz açık olsun Binali Yıldırım.

Bizler inanıyoruz ki İstanbullu seçmen seçimini, Ak Parti adayı Binali Yıldırım’dan yana yapacaktır, sadece projeleri değil, uzun yıllardır siyasette olması ve donanımlı siyasi ve yönetici vasıflarıyla İstanbul hak ettiği şekilde yönetilecektir.

 Savcı Sayan’dan İstanbul’a Destek

23 Haziran İstanbul seçimleri için yapılan anketlerdeki puan farkıyla gerçeği  yansıtmadığını, yine bir algı yaratılmak istendiğini fark ediyoruz, bu oyunu Ağrı seçimlerinde de sahneye sürdüler, fakat ne oldu?

Başkanımız SAVCI SAYAN, Ağrıda seçim çalışmalarında günde 2-3 saat uykuyla 105 gün boyunca  tek başına bir ordu gibi çalışarak, Ağrılıların gönüllerini feht etti ve seçimi ezici bir çoğunlukla kazandı, anketlerle algı yaratarak seçmeni istedikleri adaya yönlendirme çabalarını, oyunlarını bozdu, asla yıkılmaz denilen kaleleri yıktı.

Aynı oyum şimdi İstanbul’da oynanmak isteniyor ama buna fırsat verilmeyecek, Kürt kardeşlerimiz tarafından sevilen sayılan Başkanımız SAVCI SAYAN İstanbul seçimlerine destek vermek, Kürt kardeşlerimizle bir araya gelip onlara  doğru bilgi akışı sağlamak ve bu oyunu bozmak için İstanbul’a gidecek nasıl Ağrı’da çalışmışsa İstanbul içinde aynı şekilde koordineli bir şekilde Kürt kardeşlerimizle çalışarak  oynanan oyunun sonuçlarını değiştirecektir inşallah. 

Sadece İstanbul seçimlerinde değil,ülkemizin pek çok ilinde, ilçesinde Kürt kardeşlerimizin oyları her zaman seçim sonuçlarını etkileyici olmuştur, bunu bizler Ağrı seçimlerinde ve Doğu Güneydoğuda  gördük inşallah şimdi de İstanbul’da göreceğimize inanıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımın projeleri

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ (3. KÖPRÜ).

İZMİT KÖRFEZ GEÇİŞ KÖPRÜSÜ(OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ).

AVRASYA TÜNELİ.

Ovit Tünel projesi

BOLU DAĞI TÜNELİ.

MARMARAY.

140 YILLIK HAYAL
Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez dile getirilen,
2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz – Akdeniz Yolu .

KONYA-ESKİŞEHİR YHT PROJESİ.

KONYA-KARAMAN HIZLI TREN PROJESİ.

BURSA-BİLECİK HIZLI TREN PROJESİ.

ANKARA-ESKİŞEHİR-İSTANBUL YHT PROJESİ.

ANKARA – İZMİR YHT PROJESİ.

ANKARA-SİVAS YHT PROJESİ.

ANKARA-KONYA YHT PROJESİ.

KANAL İSTANBUL.

DENİZCİLİK, Deniz Taşımacılığı

2003 yılında 37 adet tersane varken, bu sayı 93’e çıkartıldı.

KUZEY EGE ÇANDARLI LİMANI.

FATİH PROJESİ.

4.5 G.

TURKSAT 4B.

ANTARTİKA’YA UZAY ÜSSÜ.

HAVA LİMANLARI

Türkiye’deki aktif hava limanı sayısı 2003 yılında 26 iken bu sayı 55 çıktı. Bunların 23’ünde uluslararası uçuşlar yapılıyor.

.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.