DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin Şefkatli Kolları Herkese Açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin Şefkatli Kolları Herkese Açık

ABONE OL
01:25 | 11 Aralık 2019 01:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin Şefkatli Kolları Herkese Açık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye yıllardır terör belasıyla uğraşıyor, maddi manevi çok fazla kayıplarımız oldu.Eskiye oranla hala, az da olsa maalesef teröre şehitler veriyoruz, keşke hiç olmasa, inşallah o günlerde gelecek, terörün kökü kazınacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın terörle mücadelede ne kadar etkili olduğunu, her gün aldığımız haberlerde görüyoruz…
Erdoğan, terörle mücadeleyi kazanmaya and içmiş bir lider, inanıyoruz ki bu mücadelede  kesin başarılı oluyor ve olmaya da devam edecek.

Terörle mücadelede;iddia edildiği gibi, örgüt tarafından”kandırılarak ya da zorla dağa kaçırılan çocuklar” kayıp olarak bildirilen bu çocukların bulunması ve ailelerine teslim edilmesi çalışmaları devam ediyor…Bu çocuklar sadece ailelerinin değil, hepimizin içinde kapanmayan bir yara.

Düşünün sabah evden çıkan yavrunuz, akşam eve gelmiyor, nerede? Ne yapıyor? Ne yiyor ne içiyor? En önemlisi hayata mı? Öldü mü? Bilmiyorsunuz…Akıbeti meçhul…

Sadece bir gün, bir hafta, bir ay değil, yıllarca evlatlarından haber alamayan aileler, her günü azap içinde geçiren,kapının ya da telefonun her çalışında acaba yavrumuz mu geldi? Ondan iyi bir haber mi geldi? Heyecanı.

Bu, ta ki yavrularının sağ salim bulununcaya kadar süren bir cehennem azabı,ailelerin bu dünya da diri diri ölmeleri.

Hepimizin bildiği gibi, geçtiğimiz Eylül ayından bugüne kadar; Türkiye’nin dört bir tarafından  gelerek Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde, zorla dağa kaçırılan, kandırılarak terör örgütüne katılan evlatları için oturma eylemini sürdüren annelere,Türkiye’nin dört bir yanında çığ gibi destek gelmişti ve bu destek halen devam ediyor.Anneler evlatlarını geri almadan bu eylemi bitirmeyeceklerini tekrar ediyorlar.

Diyarbakırlı anneler olarak hepimizin hafızasına kazınan acılı annelerden bazıları evlatlarına sağ salim kavuştular, bazılarının evlatlarıda devletimizin terörle haklı mücadelesinde etkisiz hale getirildiler.

Devletimizin, acılı ailelerin bu kaçırılan çocuklara ”gelin teslim olun, devletten korkmayın, devletimiz sizin iyiliğinizi istiyor” çağrılarına uyarak dağdan inen çocuklar olduğu kadar, istese de dağdan kaçamayan çocuklar olduğunu, terör örgütünden kaçmayı başarmış çocuklardan öğreniyoruz.

Böyle acı bir tablo var önümüzde, bu acı tabloda sevindirici haberlerde alıyoruz. En son gelen güzel haber;15 yaşındayken PKK Terör Örgütü tarafından dağa kaçırıldığı iddia edilen bir çocuğumuz tam 4 yıl sonra güvenlik güçlerine sığınarak ailesine kavuştu.

”O”anların gerçekten,hem hüzün,hem mutluluk dolu olduğunu gördük.Evlatlarını hasretle, göz yaşları ile bağrına basan aileye, ilk kutlama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen, gözünüz aydın olsun, mutluluğunuz daim olsun telefonuydu,bu kutlama ailenin mutluluğunu çifte katladı, aile Cumhurbaşkanımıza nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı…Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan devletin şefkatli elini uzatarak ailenin evlat hasretine son noktayı koymuş oldu.Gönül ister ki tüm acılı aileler bu mutluluğu yaşasın, kaçırılan evlatlar devletimizin ve ailelerinin çağrısını duysunlar gelip teslim olsunlar ve bu hasret bitsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.