DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,410,10
BITCOIN 22849361,61%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da

ABONE OL
12:21 | 26 Ekim 2021 12:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenboğa Havalimanı’ndan Ankara Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgililerin uğurladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Füzuli şehrine gitti.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik ettiler.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetine icabetle Azerbaycan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Füzuli’ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatan Muharebesi neticesinde işgalden kurtarılan Fuzuli’deki Uluslararası Havalimanı’nın açılışına katılarak, bölgede yapılan kara yolunun ve Zengilan’da Türkiye’nin de katkılarıyla inşa edilecek Akıllı Tarım Kampüsü’nün temel atma törenlerine iştirak edecek.

 

Ziyarette, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri tüm yönleriyle gözden geçirilecek, iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılacak adımlar ele alınacak. Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunulması da öngörülüyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.