DOLAR 32,5996 0.35%
EURO 34,8177 0.17%
ALTIN 2.511,681,11
BITCOIN 20928571,73%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ağrı’nın huzuruna ve vizyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile çıktık

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ağrı’nın huzuruna ve vizyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile çıktık

ABONE OL
01:52 | 26 Mart 2019 01:52
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ağrı’nın huzuruna ve vizyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile çıktık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı bugün tarihinde çok önemli günlerden birini yaşadı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Ağrı mitinginde, havanın soğuk olmasına rağmen binlerce kişinin alanı doldurduğu görüldü, konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı’ya ve Ağrılılara verdiği önemini defalarca vurguladı.

Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ve ilçe belediye başkan adayları ve merkezi hükumet el le vererek Ağrı’nın sorunlarının çözüleceğini, Ağrı’nın sorunlarının çözülmeden bize durmak yok diyerek Ağrı’ya verdiği desteği yeniledi.

 Ağrı’nın huzuruna ve vizyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile çıktık

Erdoğan  “Ağrı’nın artık şaha kalkmasının zamanı gelmiştir. Demokraside ve kalkınmada ülkemizin ulaştığı seviye, Ağrı’nın çok daha ileride olmasını gerektiriyor. Bunun için Ağrı’nın huzuruna ve vizyonuna uygun bir belediye başkan adayı ile çıktık. Sayın Savcı Sayan kardeşimizin, söz konusu Ağrı olduğunda bu ülkede açamayacağı Allah’ın izniyle hiçbir kapı yoktur. Aynı şekilde ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımız da şehirlerine çok önemli hizmetler vermek için her türlü hazırlığa sahiptir. İşte biz de buradayız. Cumhurbaşkanı olarak tüm Ağrı’daki belediye başkanlarımla el ele vermek suretiyle Ağrı’yı, nasıl kayyumla gayet güzel bir yere getirdik, şimdi daha da ileri taşıyacağız.”

Savcı Sayan’ın Ağrı’yı Türkiye’nin et üssü yağacağız projesinin altını çizerken, NİKE Ağrıda üretime başlayacağını ve Tekstilde, Ağrı’yı bölgemizin en önemli üretim merkezi haline getireceğiz. Buradan tüm tekstilcilerimize bir mesajım var. Tekstilcilerimizi gözden çıkarmak bir yana özellikle Ağrı gibi yoğun istihdama ihtiyaç duyduğumuz bölgelerimizde ciddi teşviklerle desteklemeyi sürdüreceğiz. İnşallah şimdi uluslararası bir marka, Nike buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak. Bu, uluslararası bir marka.

TOKİ evlerindeki ve şehrimizin dört mahallesindeki tapu sorununu en kısa sürede çözüyoruz. Bunun için sizlerden 31 Mart’ta merkezde ve ilçelerde adaylarımızı desteklemenizi istiyorum. Hala eksikler, yapılması gereken işler, yatırımlar yok mu? Elbette var. Bu eksikleri, AK Parti tamamlayabilir. Unutmayın, yaparsa AK Parti yapar. Burada belediye başkanlarımız, Ankara’da bizler el ele vereceğiz. Ağrı’yı hedefleriyle buluşturana kadar bize durmak yok.”

Konuşmasında, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” vurgusu yapan Erdoğan, alandaki kalabalığa “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.” diye seslendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.