DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’Lİ Başkan Özcan Sen Kimsin ki? Başkan Sayan’a Laf Atıyorsun, Önce Vicdanını Yıka!

CHP’Lİ Başkan Özcan Sen Kimsin ki? Başkan Sayan’a Laf Atıyorsun, Önce Vicdanını Yıka!

ABONE OL
19:13 | 10 Nisan 2019 19:13
CHP’Lİ Başkan Özcan Sen Kimsin ki? Başkan Sayan’a Laf Atıyorsun, Önce Vicdanını Yıka!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’Lİ Başkan Özcan Sen Kimsin ki? Başkan Sayan’a Laf Atıyorsun, Önce Vicdanını Yıka Belki Temizlenir!

CHP li Bolu Belediye Başkanın Suriyeli sığınmacılara her türlü yardımı keseceğini, onların burada bizim çocuklarımızın ekmeğini yediği iddiasını halen sosyal medya üstünden sürdürerek insanı duygulardan uzak, merhametsizce yaptığı açıklamalara sessiz kalmayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Suriyeli sığınmacıları Ağrı’ya çağırması, biz ekmeğimizi bölüşürüz açıklaması üzerine, sosyal medya’dan Başkan Sayan’a saldırıya geçmesini  Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak şiddetle kınıyoruz.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ağrı halkının iradesini temsil ediyor, Savcı Sayan Ağrılı hemşirelerimizin duygularına tercüman olmuştur, bizler muhtaç olan hiç kimseyi, hiç bir koşulda ezmeyiz, bir parça ekmeğimiz varsa bölüşürüz, dinimiz ve insanlık gereği ve Ağrı halkının yüce gönüllüğü bunu gerektirir, Başkan Sayan’ın yanındayız ve bu sözlerine yürekten katılıyoruz. Savcı Sayan’ı eleştirmeden dön bir kendine bak…

Yaptığın faşizan uygulamalarla acaba vicdanın ne kadar rahat? Memleketlerindeki savaş ortamından kaçmak zorunda kalmış, ülkemize sığınmış, savaşta  eşlerini, çocuklarını, sevdiklerini, evlerini,yurtlarını kaybetmiş bir tas çorbaya, bir dilim ekmeğe muhtaç  insanlar üzerinden siyaset yapmak acaba ne kadar insanı?

Ülkemizde yüz yıllardır var olan aşevlerini  hatırlarmısın bilmem, ben sana söyleyeyim nedir, kapımıza gelen tüm muhtaçları herhangi bir din, dil, ırk ayrımı yapmadan karınlarını doyurmaktır ve bunu asla bugüne kadar kimse de siyasi bir söylem olarak kullanmamış tır, neden biliyor musun? Çünkü insani ahlak bunu gerektir.

Tekrar soruyorum ülkemize sığınmış savaş mağdurları üzerinden böyle bir politika yapmak ne kadar insani ve vicdani bir tutumdur? Tabi vicdanın varsa buna yanıt verebilirsin ve bu mağdurlara kucağını açan yüce gönüllü Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a saldırmak ne kadar ahlaki?

Sen, Başkan Savcı Sayan’a saldırmadan önce kendi vicdanını bir yıka belki temizlenir…Bizler Ağrı halkı olarak Başkanımız Savcı Sayan’ın sonuna kadar yanındayız…

CHPli başkan belki bir gün gelir sen bir tas çorbaya muhtaç olursun, olmayacağını bilemezsin, sakın unutma! Ne ekersen onu biçersin.

Savcı Sayan; Bolu’daki Suriye’lileri Ağrı’ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kuranı öpmek yetmez içinde yazanlara da uymak gerekir…
Resim
Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı
Nihat Aydın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.