DOLAR 32,4805 -0.2%
EURO 34,9709 0.35%
ALTIN 2.435,080,51
BITCOIN 21026250,70%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de seçim hazırlıkları başlıyor!

CHP’de seçim hazırlıkları başlıyor!

ABONE OL
13:09 | 24 Aralık 2022 13:09
CHP’de seçim hazırlıkları başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, parti yönetiminin il ve ilçe başkanlarına milletvekilliği adaylığına yönelik istifa için tanıdığı süre dolmaya başlarken, seçimlere az bir süre kalmışken partideki seçim hareketliliği de hızlanmaya başladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, siyasi yasağı nedeniyle milletvekili adayı olamazken Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’nın görevine devam edeceği öğrenildi. İzmir’de ise il başkanı Deniz Yücel’in istifası için son günü beklediği söyleniyor. CHP Nevşehir İl Başkanı Kâmil Gülmez, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç ve CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ise şimdiden istifalarını veren isimler arasında yer aldı.

CHP’nin son seçimlerde 4 milletvekili çıkardığı Muğla’da il başkanı Adem Zeybekoğlu ile son seçimde AK Parti’nin yüzde 50 üzerinde oy aldığı Trabzon’da il başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun da istifa için son günü beklediği söylendi.

Ayrıca Hatay, Çanakkale, Kocaeli, Uşak, Aksaray ve Ordu il başkanlarının da istifa edebileceği belirtilirken, Tekirdağ’da yeni göreve gelen Volkan Nallar ise görevine devam ederek seçim döneminde sahada olacak il başkanları arasında yer alacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.