DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,410,10
BITCOIN 22849361,61%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı’ya ziyarette bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı’ya ziyarette bulundu

ABONE OL
16:46 | 12 Kasım 2021 16:46
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı’ya ziyarette bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı’ya ziyarette bulunarak Hürriyet mahallesinde yapılacak Mahalle Konağı ve Anaokulunun Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ziyaretleri sebebiyle Ağrı’ya teşrif etti. Bakan Kurum, Ahmed-i Hani Havalimanı’nda Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Protokol Üyeleri tarafından karşılandı.

Ağrı ilimizde Bakan Murat Kurum, Ağrı Valisi Dr.Osman Varol ve Protokol Üyelerinin katılımıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Ağrı Belediyesi arasındaki Kardeş Belediyeler projesi kapsamında Hürriyet mahallesinde yapılacak Mahalle Konağı ve Anaokulunun Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Hayırlı olması temennisiyle dualar eşliğinde basılan butonlarla temelin atılmasının ardından Bakan Kurum, Vali Dr. Varol ve Protokol Üyeleri tarafından kesilen kurdele ile Ağrı Belediyesine ait çevreye duyarlı 10 adet halk otobüsü hizmet vermeye başladı.

Temel Atma Törenin’de konuşma yapan Bakan Kurum, “Ağrılı kardeşlerimize Bursa Büyükşehir Belediyemizin armağanı olan Hürriyet Mahallesi Konağı ile anaokulunun temel atma törenini ve şehir içi ulaşımda kullanılacak 10 yeni otobüsün hizmete alım törenini gerçekleştirdik. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet, Temel Atma Töreni sonrasında Ağrı Valiliği’ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin anısına şeref defterini imzalayan Bakan Murat Kurum, Vali Dr. Osman Varol ile makamında bir süre görüşme gerçekleştirdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.