DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8203 0.19%
ALTIN 2.512,971,17
BITCOIN 20919091,45%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cemiyet Başkanlarından Ağrı Emniyet Müdür’ü Özen’e Ziyaret

Cemiyet Başkanlarından Ağrı Emniyet Müdür’ü Özen’e Ziyaret

ABONE OL
00:11 | 05 Ekim 2019 00:11
Cemiyet Başkanlarından Ağrı Emniyet Müdür’ü Özen’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Nihat Özen’e Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı, Tutak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve STK Temsilcisi İsmet Oğuzkan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın,”Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. İlimizde bir çok başarılı işlere imza atacağınızdan şüphemiz yok” dedi

HUZUR VE GÜVENLİK VARSA GÜZELLİKLER DE VAR

Şehri güzel kılan unsurlardan birinin de o şehrin güvenliği ve huzuru olduğuna vurgu yapan Tutak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmet Oğuzkan, “Huzur ve güvenlik varsa ticarette vardır, ekonomi de vardır, sosyal hayatta canlıdır ve insanlar huzur içerisindedir. Bunu temin eden de şehir merkezlerinde çok değerli emniyet güçlerimiz. İnşallah Emniyet Müdürümüzün görev süresi içerisinde Ağrı’da çok güzel hizmetlere imza atacağından zerre misali şüphemiz yok.” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen Ağrı’nın huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

TÜM GÜCÜMÜZLE AĞRI’NIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, “ Serhat şehri, insanlığın yer yüzüne dağıldığı Nuh’un kenti Ağrı ilimizde Emniyet Müdürlüğü hizmetini yerine getirecek olan Nihat Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçmeye devam ediyor. Bu süreçte hem kolluk kuvvetlerimize hem de vatandaşlarımıza çok büyük işler düşüyor. Dahili ve harici düşmanlarla iyiden iyiye uğraştığımız şu günlerde vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bundan sonrada devletimizin ve milletimizin yanında olmaları büyük önem taşımaktadır. Tekrar emniyet müdürümüze hoş geldiniz diyor, bu onurlu görevinde sonsuz başarılar diliyorum ”dedi. Emniyet Müdürü Özen ise konuşmasında “Güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Tarihi kentte hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim. Daha güvenli bir Ağrı için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve Ağrı halkının huzur ve güveni için emniyet teşkilatı olarak zaman kavramı olmaksızın üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.-AĞRI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.