DOLAR 32,5181 -0.09%
EURO 34,7987 -0.21%
ALTIN 2.423,37-0,27
BITCOIN 2158027-0,11%
Ağrı
15°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Carbaw Aşireti Lideri Oğur ve OGC Genel Başkanı Aydın’dan değerlendirme geldi!

Carbaw Aşireti Lideri Oğur ve OGC Genel Başkanı Aydın’dan değerlendirme geldi!

ABONE OL
16:22 | 27 Ekim 2022 16:22
Carbaw Aşireti Lideri Oğur ve OGC Genel Başkanı Aydın’dan değerlendirme geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Carbaw Aşireti lideri, Kanaat Önderi ve Siyasetçi İsmail Oğur ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

OGC Genel Başkanı Aydın ile önemli konularda açıklamalar yapan Oğur’un konuşmasında, “Ağrı 1927 yılında il olmuş bir şehirdir. Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze kadar farklı siyasi partiler ve farklı kişiler Ağrı siyasetinde etkin rol oynamıştır. Bazı siyasiler şehrin gelişimine katkı sağlarken bazıları ise şehre herhangi bir katkı sağlamamışlardır.

Siyaset dediğimizde son zamanlarda sıklıkla adını duyduğumuz Carbaw Aşireti lideri ve Kanaat Önderi İsmail Oğur aklımıza gelmektedir. Uzun yıllar siyaset yapmış bir değerdir. Şehrini seven şehri için önemli çalışmalar yapan bir siyaset adamıdır. İsmail Oğur denildiği zaman hemen akıllara bölgede yıllarca süren büyük sorunlara sebebiyet veren kan davalarını sonlandırması ile gönüllere taht kurmuş halkın adamı akıllara gelmektedir.

Değerli İsmail Oğur ile gerçekleştirdiğimiz söyleyişi de şehrin siyasetini konuşma imkânı bulduk. Son zamanlarda kendisine farklı partilerden adaylık teklifleri geldiği ve farklı partilere geçmesi için teklifler geldiğini belirtti. Sayın Oğur, uzun yıllar Ak Parti için gecesini gündüzüne katıp siyaset yapmış önemli bir siyasi dehadır. Siyasete hangi partide devam edeceğini sorduğumda vermiş olduğu cevap ile “Ben Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım. Onun emrindeyim ben, evim, ailem siyasetim davam Ak Parti”dedi. Nerede isterlerse orada görev yaptık. Şuanda nerede isterlerse siyasete orada devam edeceğini belirtti.

Sayın Oğur Ak Parti’nin 20 yıllık süre zarfından Türkiye’de büyük sorun haline gelen eğitim, sağlık, ekonomi, ulaşım konularında çığır açtığını belirtti.

Yardımsever, Patnos’ta son derece sevilen, saygın kişiliği ön planda olan İsmail Oğur, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Ak Parti’den aday olmuştu. Buradan Sayın Oğur’un kıymetli düşüncelerini size aktardık. Bundan sonra ki siyasi hayatında başarılar dileriz.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.