DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2270686-0,31%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal CAN, Usta Gazeteci Nezir Çelik’e Konuştu

Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal CAN, Usta Gazeteci Nezir Çelik’e Konuştu

ABONE OL
17:58 | 31 Temmuz 2019 17:58
Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal CAN, Usta Gazeteci Nezir Çelik’e Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cemal Can, “Bir çok yatırımımızı batıya da yapabilirdik, ancak biz zoru seçerek, ülkemizin her yerinin ihtiyacı olduğunu düşünerek, kendi yaşadığımız bölgeyi kalkındırmayı tercih ettik.”
Haber. Nezir ÇELİK

Can Holding, Doğu Anadolu Bölgesi´nin kalkınması ve gelişmesi yolunda önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

Doğubayazıt´ta faaliyette bulunan Mediza Hospital, Can Holding Sağlık Grup Başkanı Cemal Can konuyla ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Can Holding olarak bu güne değin birçok atılım yaptık. Enerji, turizm, sağlık ve inşaat alanlarında yaptığımız hizmet ve çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek faaliyette olan Mediza Hospital bünyesinde de iddialı olduğumuzun altını çiziyorum” dedi.

Sözlerine şu şekilde devam eden Cemal Can, “Bir çok yatırımımızı batıya da yapabilirdik, ancak biz zoru seçerek, ülkemizin her yerinin ihtiyacı olduğunu düşünerek, kendi yaşadığımız bölgeyi kalkındırmayı tercih ettik. Yatırımı Doğubayazıt´ta yaparak, bu tür kendi yaşadığı coğrafyaya yatırım yapmak isteyenler için örnek olmak istedik. Zor olduğunu biliyoruz ancak ülkemize ve yaşadığımız bölgeye vereceğimiz katkıdan dolayı ayrı bir heyecan ve gurur yaşıyoruz. Bu yatırımları sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Bu şekilde atılımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Bu yatırımın bölgeye sadece sağlık anlamında katkı sağlamayacağına da değinen Cemal Can, Bölgeye yapacağımız diğer yatırımların ise, büyük bir istihdam olanağı sağlarken ekonomik anlamda da büyük bir katma değer sağlayacaktır.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.