DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1,63%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ağrı’da Düzenlenen Törenle Anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ağrı’da Düzenlenen Törenle Anıldı

ABONE OL
13:50 | 10 Kasım 2020 13:50
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ağrı’da Düzenlenen Törenle Anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümü dolayısıyla Ağrı’da anma töreni düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümü nedeniyle Abide Meydanında bir tören düzenlendi, tören sirenlerin çalması ve saygı duruşu ile başladı, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Vali Dr. Osman Varol, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Törenine Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalık Karabulut, Vali Yardımcıları Yusuf Cıbır ve Ahmet Vezir Baycar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, basın mensupları ve vatandaşlarımız katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Dr. Osman Varol ve il protokol üyeleri, Ağrı Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ağrı Valiliği fuaye salonunda hazırlanan ‘Mustafa Kemal Atatürk’ konulu resim sergisini ziyaret etti. Sergide yer alan eserleri tek tek ve büyük bir ilgi ile inceleyen Vali Dr. Osman Varol, Cumhuriyetimizin emanetçisi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ortaya koydukları eserleri dolayısıyla tebrik ederek onlara hediyeler verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.