DOLAR 32,3812 0.18%
EURO 34,9905 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu proje çok konuşulacak

Bu proje çok konuşulacak

ABONE OL
12:51 | 01 Kasım 2019 12:51
Bu proje çok konuşulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, Ağrı doğunun parlayan yıldızı olacak sözüyle çıktığı yolda, projeleri ve çalışmaları ile kısa zamanda aldığı güzel yol ile, yıllarını belediyeciliğe vermiş başkanların önüne geçti.

Seçim sürecinde bir birinden değerli ve önemli projelerini açıkladığında, olmaz, yapılmaz, yapamaz diyenleri bir bir çürütüyor.

”İnanç varsa imkan da vardır”

Başkan Sayan’ın hazırladığı ve uygulamaya başladığı projeleri Ağrı’nın ekonomisini kaldındırarak yeniden yapılanmasını sağlarken,daha önceleri Ağrı’nın haritada yerini bilmeyenlere, inanç turizmi ve diğer iddialı ve kıymetli yatırımlarla Ağrı’yı Dünyaya tanıtacak.

Bu değerli projelerden biri de Taşlıçay Dere ıslahı,Savcı Sayan’ın bu projesi Ağrı’nın simgesi olacaktır, dere ıslahında bir hayli yol alındı, Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ekipleri tarafından rekreasyon çalışmaları tamamlanarak, zemin ve istinat çalışmalarına devam ediliyor. Büyük bir titizlikle yapılan çalışmalar Ağrı halkının hizmetine bir an önce verilmesi için zaman mefhumu olmadan devam etmektedir.

Başkan Sayan çalışmaları büyük bir titizlikle takip ediyor, inceliyor ve asla en ufak bir detay dahi gözünden kaçmıyor, yani hizmet gönülle yapılıyor.

Bizler de bu değerli çalışmalar için Ağrı Hürses yayın gurubu olarak Başkamıza ve tüm ekibine kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz, diyoruz ki;YAPARSA SAVCI SAYAN YAPAR, Savcı SAYAN’ın emeğine göz dikmek, onun önünü kesmeye çalışmak hiç bir vicdana ve insanlığa sığmaz. HİZMET GÖNÜL İŞİDİR, KENDİNİ ADAMAKTIR…Başkalarının hizmetini sahiplenmek değildir…Herkes, herkesi biliyor, Güneş Balçıkla Sıvanmaz…

Başkanım her zaman sizinleyiz, Ağrı halkı sizi seviyor.

   

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.