DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,590,11
BITCOIN 2100358-3,35%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biz Bu Oyunu Daha Önce Gördük!

Biz Bu Oyunu Daha Önce Gördük!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Biz Bu Oyunu Daha Önce Gördük!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz’da Türkiye’nin bölünüp parçalanması için yapılan hain darbe girişimini
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aklı, cesareti ve engin siyasi tecrübesiyle geri püskürttü.
Ama Fetö ve Fetö’yü Türkiye’nin başına bela eden ABD, 15 Temmuz’da milletimizi kurşuna dizen dış güçler boş durmadılar, onların istedikleri İstanbul’du, 31 Mart seçimleri için koruyup gizledikleri, kampanyalarını yürüttükleri İmamoğlu’nu hazırladılar ve seçimlere soktular,  İmamoğlu CHP’nin adayı değildir, ”O” ABD ve AB ülkelerinin proje adayıdır,bunu bugün göremeyenler onu destekleyenler ilerleyen zamanda çok üzülüp acı çekeceklerinden emin olabilirler.

Bu Seçim Binali Yıldırım ve İmamoğlu seçimi değil, bu bir dış güçler projesidir!

Şayet 15 Temmuz’da İstanbul’da Ak Partili Belediye Başkanı olmasaydı, o askeri araçların önüne belediye araçları çekilebilir miy di?
Asla çekilemezdi,söylemeye korkuyorum belki de başarılı olabilirlerdi, ama Ak Partili Belediye Başkanı belediyenin tüm imkanlarını darbecilere karşı seferber etti, şimdi o hain oyunu İmamoğlu projesiyle yeniden sahneye koyma çabasında olan, Türkiye’nin can damarı İstanbul’u ele geçirmek için her yolu mubah gören bu hainlere asla o fırsatı vermemeliyiz.

15 Temmuzu unutmadan, unutturmadan, İstanbul’a ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma zamanıdır.

Bugüne kadar biz Kürtler için CHP ne yaptı? CHP hangi Doğu, Güneydoğu illerinde belediye başkanı çıkarabilmiştir ki, şimdi bizler onu İstanbul da destekleyeceğiz, insan düşmanını destekler mi ?  Meral Akşener!!! Meral Akşener’in İçişleri Bakanı olduğu dönemde 17 bin faile meçhul cinayetleri, boşaltılan 4 bin köyü unutmadık, bizlere yapılan  işkenceleri unutmadık,asit kuyularında yakılan Kürt kardeşlerimizi unutmadık,şimdi kalkmışlar Kürtlerden oy istiyorlar,  bizleri felakete götürmesi için mi onlara oy vereceğiz?
Bizler, bize yapılanları asla inkar etmeyiz, iyiliği de kötülüğü de, Recep Tayyip Erdoğan geldi, bizi her platforma özgürleştirdi, bugün bizim için yayın yapan bir TRT Kürdi kanalımız var, dilimiz her yerde özgürce kullanıyoruz, göğsümüzü  gere gere her yerde ben Kürt’üm diyebiliyoruz, çocuklarımıza Kürtçe isimler koyabiliyoruz, niye biz CHP’Yİ
destekleyelim ki? Bizlere yapılan işkenceler için mi?

Şimdi sıra bizde, bu seçimlerde belediye başkanlığı işin ehline verilmeli, Fetöcü, dış güçlerin desteklediği, onların projesi olan İmamoğlu’na değil, şimdi sağduyu ile karar verme zamanı ve Binali Yıldırım’ı destekleme zamanı.

Şimdi, içimizde kalmış olan gizli saklı Fetö’ün elemanlarının ve Türkiye düşmanı dış güçlerinin bu projesini bozma zamanı.
İslamın Başkenti İstanbul’u onların eline teslim edemeyiz, İslamın Başkentinin düşmesine müsaade edemeyiz, Türkiye’nin  bölüp parçalanmasını göz göregöre seyredemeyiz, parçalanmış diğer Müslüman ülkelerinin çektikleri ızdırapları görüyoruz, bu ülkenin vatansever insanları o zulümleri asla yaşamamalı,Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkezi, Alevisi, nasıl 15 Temmuz’da kenetlenerek düşmanı geri püskürtü ise şimdi de bu projeyi de hep beraber bozma zamanı.

İstanbul, Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek oraya yerleşmiş vatandaşlarımızın
oluşturduğu kültürel bir mozaikte mukaddes bir şehirdir, o mozaik içerisinde yer alan Kürt
kardeşlerimin oyları mutlaka bu seçimde de yine sonuçları etkileyecektir,bizlerin oyları ve sağ duyusu çok önemlidir, biz Müslüman Kürtler bizlere değer veren, bizler için bugüne kadar hiç bir liderin yapmadığını yapan,bizlere her yerde özgürce kendimizi ifade etme özgürlüğünü veren, bizleri ezmeyen, ezdirmeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız, onu durdurma ve Türkiyeyi bölme parçalama projesin imha etmeliyiz.

Bizler bu oyunu 15 Temmuz’da gördük, onlara da neticesinin gösterdik, şimdi inşallah çok daha güçlü bir şekilde ülkemize, İslamın Başkenti İstanbul’a sahip çıkacağız.
İşi ehline verelim İstanbul kazansın, işi ehline verelim millet kazansın, desteğimizi Binali Yıldırım’a verelim ülkemiz kazansın,
23 Haziran vatana, millete hayırlı olsun inşallah…

Sağlıcakla kalın değerli dostlar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.