DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BC Group Amatör Futbola Forma Desteğinde Bulundu

BC Group Amatör Futbola Forma Desteğinde Bulundu

ABONE OL
12:55 | 15 Kasım 2022 12:55
BC Group Amatör Futbola Forma Desteğinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Amatör Liginin 2022-2023 futbol sezonu sponsoru BC Group, 17 spor kulübüne forma desteğinde bulundu.

Ağrı Amatör Lig ana sponsoru BC Group, Ağrı ilinde futbol faaliyetinde bulunan 17 spor kulübüne forma desteğinde bulunarak katkı sağladı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda düzenlenen tören ile formalar teslim edildi.

Ana sponsor BC Group’a teşekkür eden ASKF başkanı Erkan Kösedağ, “İlimizdeki sporun gelişimi sponsorların desteği ile mümkündür. Biz özellikle futbolun altyapısının güçlenmesi için büyük bir gayret gösteriyoruz. Özellikle Sayın Valimiz,  Milletvekilimiz, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız bu amaçla bizlere desteklerini esirgemiyor.

Tıkandığımız yerlerde ilimizin iş insanları devreye giriyor. Bunlardan biride Barış ve Bişar Çoktin kardeşler. Kendileri ilimizin sporuna Ağrı Spor, Doğubayazıt FK ve diğer amatör kulüplere ciddi katkılar sunarak ilimizdeki bu başarıya destek oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

BC Group adına plaket alan Doğubayazıt FK Başkan Vekili Adem Çoktin ise amatör spor camiasına Çoktin ailesinin selamını ileterek, “Biz Çoktin ailesi olarak ilimizde sporun gelişimi için karınca kararınca bir destekte bulunduk. Sporun dışında ihtiyaç olunması durumunda elimizi taşın altına koyacağız. Çünkü biz gerçekten Ağrı’yı seviyoruz.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.