DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1250 -0.18%
ALTIN 2.233,47-0,43
BITCOIN 2058382-5,92%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi

ABONE OL
14:49 | 18 Ekim 2021 14:49
BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk ve Haluk Bayraktar’ın babası İş insanı Özdemir Bayraktar 72 yaşında vefat etti. Özdemir Bayraktar, yarın Fatih Camii’nde öğle namazında düzenlenecek cenaze töreni sonrası İstanbul’da toprağa verilecek.

 

Selçuk Bayraktar’ın babası, İş insanı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar 72 yaşında yaşamını yitirdi. BAYKAR tarafından yapılan açıklamada, “Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA’larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü.” denildi. Bayraktar’ın cenazesi yarın İstanbul’da toprağa verilecek.

 

Bayraktar’ın oğlu Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından babası Özdemir Bayraktar’ın vefatıyla ilgili paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda “Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin.” sözlerine yer verdi.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Özdemir Bayraktar’ın vefatıyla ilgili “Milli bilincin inşası için azim ve gayretle çalışan kıymetli büyüğümüz Özdemir Bayraktar’ın vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Haluk ve Selçuk Bayraktar kardeşlerim olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun.” Açıklamasında bulundu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise; “İnsansız Hava Araçlarımızın fikir babası, Milli Teknoloji Hamlesinin öncü ismi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum”. Dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.