DOLAR 32,6039 0.12%
EURO 35,0377 0.43%
ALTIN 2.418,56-0,18
BITCOIN 2092317-3,50%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Sayan,Şampiyonluk Kutlamalarında; Ağrıspor’u Siyasete Alet Etmeyelim Dedi!

Başkan Sayan,Şampiyonluk Kutlamalarında; Ağrıspor’u Siyasete Alet Etmeyelim Dedi!

ABONE OL
00:17 | 20 Mayıs 2019 00:17
Başkan Sayan,Şampiyonluk Kutlamalarında; Ağrıspor’u Siyasete Alet Etmeyelim Dedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrıspor’un 18 yıldan sonra gelen şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Ağrıspor’un 3 cü lige çıkması nedeniyle Dörtyol Kavşağında düzenlene törene binlerce taraftar katıldı..

Kutlamalara katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan binlerce taraftara yaptığı konuşmada; önce bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutladığını, zorlu bir dönemden geçerek kazanılan bu şampiyonluk hepinize ananız ak sütü gibi helaldir dedi, SAYAN konuşmasını  şu sözleri ile sürdürdü.

Değerli kardeşlerim siz bu gece sabaha kadar sevinseniz yakışır,Allah yar ve yardımcınız olsun ,takımınızı hiç yalnız bırakmadınız hep yanında oldunuz, Süper lig’teki bir takımda bile bu taraftarı bulamazsınız,bu gençleri, bu kardeşliği bulamazsınız.

Ağrı’nın ne kadar kadim bir yer olduğunu,Ağrı’nın ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gittiğimiz her yerde söylüyorum.

Tezahüratlarla sık sık sözü kesilen Sayan, sözlerine şöyle devam etti

Ağrı seninle gurur duyuyorum, bugün bu takım 3’cü lige çıkmış, bu kadar insan, bu kadar taraftar,bu kadar genç bütün Türkiye’ye buradan Ağrı’nın ne kadar büyük bir takım olduğunu haykırmaya çalışıyor,yansıtmaya çalışıyor.
Evet zorlu bir süreçten geçtiler değerli kardeşlerimiz,emeği geçen herkesi kutluyorum.
tebrik ediyorum başkanından futbolcusuna,antrenörüne,topçusuna,sağlıkçısına,sahada çalışan herkese,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Alanda toplanan taraftar tarafından yine sloganlarla,tezahüratlarla sözü kesilen Sayan;kardeşlerim buradan bişeyler söylemek istiyorum, bakınız siz bunu hak ettiniz,ama asıl zorlu süreç bundan sonra başlıyor,bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı yüceltmemiz lazım,takımımızı en güzel takımlar arasına mutlaka sokmamız lazım..

Ağrıspor’u Siyasete Alet Etmeyelim

Değerli kardeşlerim biz Ağrıspor’u ne olursunuz siyasete alet etmeyelim,kim olursa olsun Ağrıspor bir siyasi partinin takımı değildir, Ağrıspor bütün Ağrı’nın takımıdır, hepimizin gözağrısıdır,hepimizin gözyaşıdır, hepimizin sevincidir,hepimizin mutluluğudur,hepimizin yardım etmesi lazım, hepimizin destek çıkması lazım,bakınız Barikat Grubu,Nuh’un Aslanları, Diriliş Grubu bu üç grubun mutlaka birleşmesi lazım,tek çatı altında toplanmamız lazım,birbirimizi desteklememiz lazım; Belediye başkanınız olarak,hizmetkarınız olarak
üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım,her zaman Ağrıspor’un emrinde olacağım,yanında olacağım maddi manevi elimizden ne gelirse,maddi manevi ne yapabilirsek bundan hiç şüpheniz olmasın,her zaman bunu yapmaya çalışacağız.

Ağrspor’u Türkiye’nin her tarafına tanıtmaya çalışacağız, Ağrıspor 18 mahallenin,
Ağrıspor 600 bin Nüfusun, Patnos’tan Doğubayazıt’ta,Doğubayazıt’tan Eleşkirt’te,Hamur’a varıncaya kadar en ücra köşesinden, köyüne kadar herkesin takımıdır, herkes sarı laciverti kendi takımı olarak görüp desteklemek zorundadır..
Biz bu anlayışla takımımıza sahip çıkacağız,elbette ki takımımızın yönetimi vardır, başkanı vardır, ama herkes bulunduğu yerden mutlaka Ağrıspor’a destek olmak zorundadır.

Biz bütün zorlukları aşacağız paraysa para bulacağız,tesisse tesis yapacağız, altyapıysa altyapı oluşturacağız ve bu takımı inşallah Süper lige çıkaracağız, inşallah Allah’ın izniyle.

Erzurum’dan neyimiz eksik? Akhisar’dan neyimiz eksik? Eskişehir’den neyimiz eksik?
Bu kadar taraftarı nerde bulabilirsiniz? Bu kadar genci nerde bulabilirsiniz

Bakınız 3’cü lige çıkmış bir takımın gençleri bu kadarsa inanın Süper lige çıkmış bir takımın
gençleri Türkiye’nin statlarına sığmaz, dolayısıyla gelin birlik ve beraberlik içerisinde
bu takımı en ileri seviyeye çıkaralım, inşallah böyle yapacağız.

Barikat Grubu,Nuh’un Aslanları ve Diriliş biz belediye olarak onlara her zaman bulunabilecekleri lokal açacağız, o lokallerde otursunlar kendi taraftarlarını oraya toplasınlar,altyapı için uğraşsınlar,yönetim için sporcular için ne gerekiyorsa biz, hem kendi şahsım adına, hem belediye adına mutlaka bunları yapmaya çalışacağız söz veriyorum.
Tekrar hepinizi kutluyorum,emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
Allah sizi hiç bir zaman,hiç bir kimseye karşı mahcup etmesin değerli hemşehrilerim,sağlıklar, sıhhatler, hayırlı geceler diliyorum diye sözlerini noktaladı…

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/406759260177786/?t=2681

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.