DOLAR 32,3401 0.18%
EURO 35,1224 -0.19%
ALTIN 2.238,10-0,23
BITCOIN 2052588-6,43%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan’ın yoğun ziyaret trafiği

Başkan Sayan’ın yoğun ziyaret trafiği

ABONE OL
12:03 | 05 Kasım 2019 12:03
Başkan Sayan’ın yoğun ziyaret trafiği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı  Savcı Sayan, bugün yoğun ziyaret trafiğinde, hayırlı olsun ziyaretlerinin yanı sıra Bozkurt ailesinin taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Savcı Sayan, bugün hemşehrimiz, Muş İli  Bulanık İlçe  Kaymakamı Mehmet İlidi’yi makamında ziyaret etti ederek hayırlı olsun dileklerini iletti, sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Bulanık Kaymakamı İlidi  ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirti.

Başkan Sayan, İdili’nin ziyaret akabinde, Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Sayan Muş ziyaretlerini, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ederek bitirdi.

Başkan Sayan ve beraberindeki heyet makam ziyaretlerinin ardından, yemek programında Bulanık AK Parti İlçe Başkanı Ali Bulut, Uzgörür Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu, Yoncalı Belediye Başkanı Sami Özdemir, Elmakaya Belediye Başkanı Mehmet Emin Yıldırım ve Muş Kanaat Önderlerinden Mahmut Ergin ile bir araya geldi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Sayan, Muş ziyaretlerinin ardından,  beraberinde İl Başkanı Abbas Aydın ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir  ile birlikte Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ü makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Başkan Savcı Sayan Ak Parti 5.Dönem Van Teşkilat Başkanı, eski Ak Parti Tutak Belediye Başkan adayı  İbrahim Bozkurt’un Tutak’taki taziyesine katıldı ve  başsağlığı dileyerek, ziyaretlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.