DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22750060,54%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan’dan,Ağrı İl Emniyet Müdürü Özen’e Ziyaret

Başkan Sayan’dan,Ağrı İl Emniyet Müdürü Özen’e Ziyaret

ABONE OL
19:53 | 21 Ekim 2019 19:53
Başkan Sayan’dan,Ağrı İl Emniyet Müdürü Özen’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’ya kısa bir süre önce İl Emniyet Müdürü olarak atanan Nihat Özen’e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, başarı ve  hayırlı olsun dileklerini sundu.

Belediye Başkanı Sayan, il halkının huzuru, refahı ve güvenliği için kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgularken, inşallah birlikte huzur ve güven içinde bir Ağrı’da yaşamanın mutluluğunu  tüm halkımıza sunacağız dedi.

İl Emniyet Müdürü Nihat Özen,Başkan Sayan’ın  ziyaretinden  son derece mutlu olduğunu, kendisinin de Başkan Sayan’a görevinde başarılar dilediğini vurgularken, Ağrı’nın huzuru ve güveni için birlikte yol almaktan mutluluk duyacağını ifade ettiler.

Siirt’te yaptığı görev süresince halkının gönlüne taht kuran ve kısa bir süre önce Ağrı’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Nihat Özen’in ilimize geldiği günden beri ziyaretçi akınına uğradığını izliyoruz.

Kendilerinin ilimize  il emniyet müdürü olarak atanması Ağrı halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı,yeni görevinde bizlerde üstün başarılar diliyoruz, hoş geldiniz…

Ziyaret karşılıklı hediye sunumu ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.