DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür

Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür

ABONE OL
11:27 | 08 Mayıs 2019 11:27
Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN, Ankara’da geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde kendisine ilk andan itibaren gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Sayan geçtiğimiz günlerde Ankara’da katıldığı, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ardından rahatsızlanarak gittiği Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı,  Başkan Sayan’ı ilk andan itibaren yalnız bırakmayan tüm tedavi sürecinde yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Koca’ya teşekkür eden Sayan’ın sağlık durumunu iyi olduğu ve en kısa zamanda tekrar Ağrı’da görevinin başında olacağı bildirildi.

Başkan SAYAN,  Sağlık Bakan’ı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür mesajında şu ifadelerine yer verdi;

Hastaneye yattığım ilk dakikalardan itibaren 7 gün boyunca ilgilenen Sağlık bakanımız sayın @drfahrettinkocabeye şükranlarımı arz ediyorum. Allah razı olsun..Allah hastalık vermesin.Ama hastalanırsanız Ankara şehir hastanesinden başka yere gitmeyin. Bir dünya harikası..

Bizlerde Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti ailesi olarak Sayın Başkanımız Sayan’a çok geçmiş olsun diliyoruz,rabbim acil şifalar versin inşallah…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.